Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hogy nem érti, hogy nem kellene a volt
kapcsolatait emlegetni, mert rossz érzésekkel tölt el?
Figyelt kérdés
Arra is volt példa, hogy egyik volt barátnőjével össze akart barátkoztatni, mert szerinte milyen jól kijönnénk. Rendesen összeszervezett a csajjal és a mostani faszijával ilyen találkozókat, általában mindig kész helyzetek elé állítva, hogy na már megbeszélte velük, megyünk át hozzájuk vagy ide-oda velük. Minden egyes alkalom rettenetes volt, csak jó képet vágtam hozzá puszta jólneveltségből kifolyóan. Ennyire tapintatlan lenne? Rengeteget sztorizgat is a volt barátnőiről, van, hogy konkrétan részletekbe megy a szexuális életükkel kapcsolatban is. Többször is jeleztem neki, hogy ez nekem nagyon gáz, és félek, szakítási ok lesz, ha valami nem változik. Hogy nem érti, hogy ez nem mindenkinek elfogadható, vagy ha nem is érti ezt meg, akkor is hogy nem látja, hogy épp fájdalmat okoz ezzel?
Nagyon ízléstelen amit csinál. Nem vagyok kíváncsi sem az exével történt szexuális aktusokra, sem a barátnőjük nem akarok lenni. Ha jelezted és akkor sem érti, akkor lapát. Szórakoztasson ezekkel a történetekkel meg társasággal valaki mást.
2022. szept. 19. 15:03
2/27 anonim válasza:
Én párom is ilyen volt, szerintem nem szeret még eléggé… és őt szereti valamilyenszinten, mi átbeszéltük igazat adott, aztán egy ideig jopofiztam próbáltam megérteni, telt az idő egyszer egy ideig nem emlegette aztán egyetlen nap rázendített így a semmiből és megmondtam hogy húzhat hozzá vissza, vagy olyat kap a seggére hogy Floridáig repül.. (mivel ott lakott a nőci meg egy ideig ő is..) azóta eltelt egy év, többet nem hozta fel, nem merte :D
2022. szept. 19. 15:20
3/27 anonim válasza:
Szerintem mond meg neki, hogy nem vagy rá kíváncsi, rosszul is esik, és mivel nem egyszer jelezted már neki, ezért a következő alkalommal szakítani szeretnél, mert ezt nem viseled el. Ettől észbe kéne kapnia, és nem az exszel meg annak a párjával dupla randizgatni és úgy tenni mintha ez normális lenne. Nekem ez az egész a párod részéről játszmázásnak és érzelmi éretlenségnek tűnik.
2022. szept. 19. 15:42
4/27 anonim válasza:
"Többször is jeleztem neki, hogy ez nekem nagyon gáz, és félek, szakítási ok lesz, ha valami nem változik."
Erre nem változtatott, te pedig nem szakítottál. Innentől kezdve tudja, hogy nincs következménye a tetteinek, te csak a levegőbe beszélsz, üres fenyegetőzés. Nem kell tisztelnie, mert te sem tiszteled saját magad.
2022. szept. 19. 15:56
5/27 anonim válasza:
"Minden egyes alkalom rettenetes volt, csak jó képet vágtam hozzá puszta jólneveltségből kifolyóan."
Minek?? Ja végülis ő is jól nevelt volt, mikor a szexuális életükkel kapcsolatban tárgyalt.
"Többször is jeleztem neki, hogy ez nekem nagyon gáz, és félek, szakítási ok lesz, ha valami nem változik."
Ez mikor lesz? Mert ezek szerint, akkor mindig ezt előadod. Ő ezek szerint nem fél.
Látod ez a gond, hogy csak jelezted, de tettek nem követték. És ha mindig csak valamit mondasz, de nem teszel semmit akkor mi jön le? Ennek csak a szája jár....
2022. szept. 19. 16:11
6/27 anonim válasza:
Persze, hogy érti, csak teljes mértélkben leszarja az érzéseidet és tudja, hogy veled bármit megtehet.
2022. szept. 19. 16:22
7/27 A kérdező kommentje:
2x volt emiatt szakítás. Azóta volt, amiből visszavett, de nem állt le teljesen. Pedig elmondása szerint retteg attól, hogy ki lesz dobva. Én szakítani akarok vele amúgy hamarosan, csak még nem jön a számra.
2022. szept. 19. 17:04
8/27 A kérdező kommentje:
Mármint véglegesen akarok vele szakítani. Az első kettőnél még vissza tudta csinálni, szerintem a következőnél már sokkal nehezebb dolga lesz ezzel.
2022. szept. 19. 17:05
9/27 anonim válasza:
Haha, persze, mert hirtelen lesz tartásod a semmiből :D Hazudhatsz magadnak, de úgyse fogod kidobni.
2022. szept. 19. 17:18
10/27 anonim válasza:
Volt olyan barátnőm, aki mindig mesélt az exeiről, ha olyan helyen jártunk, ahol már voltak korábban. Mondtam, hogy néha ez belefér, ha olyan a történet, de túl gyakran mesél az exekről. Én is tudnék ilyet, de nem teszem.
Ez semmin nem változtatott.
Legközelebb én is elkezdtem beszélni a volt barátnőimről. Soha többé nem hallottam a volt pasikról. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!