Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz megérzésem van a párommal kapcsolatban. Lehet jelentősége?
Sziasztok! (Nők elsősorban)
Friss párkapcsolatban vagyok és mostanában sokat aggódom azon hogy elveszíthetem a barátomat. Tudom hogy a női megérzések sokszor jogosak. Álmodtam is a szakításról,de a párom nem tesz semmi különöset ami miatt aggódhatnék,sőt,szinte királynőként bánik velem. Nem is rejtegeti a telefonját,nem tűnik el indokolatlanul,se semmi ilyesmi. Mégis elfog az aggodalom néha. Vajon csak elkezdtem igazán megszeretni és egyre jobban félek az elveszítésétől? Ez kihat néha a viselkedésemre és ő kérdezi hogy van e valami baj. Veletek már volt ilyen? Mit tettetek?
Köszi előre is!
Nem féltékenykedek,nem számoltatom el,pont azért mert nem adott rá okot. Ezt a harcot inkább magamban vívom. Ő csak annyit vesz észre hogy néha rossz kedvem van,ilyenkor próbál felvidítani
Lehetséges hogy az önbizalmammal van gond és ezért szorongok. Nem basztatom egyébként semmivel,ő ezekről a gondolataimról nem tud semmit.
Remélem tudod, hogy női megérzés nem létezik, csak amolyan szólás ez. Nincs bizonyítottan különleges képességetek.
Én szerintem ilyen butaságokon ne agyalj, mert feleslegesen rontod el vele a kedved és feleslegesen ébresztesz esetleg kételyt a másikban, ha észre veszi, hogy valami bánt téged. Inkább annak örülj, hogy együtt vagytok és élvezd ki a vele töltött időt ami lehet, hogy nem tart egy életen át, de az is lehet, hogy igen.
Az álmoknak pedig nem kell jelentőséget tulajdonítani.
Kicsit megnyugtattál. Nehéz megkülönböztetni a megérzést a szorongástól. Valószínűleg szorongok és ez váltja ki a rossz álmokat is.
Nem szabad félni. Nem élhetsz úgy, hogy azon agyalsz mi lesz ha elhagy. Ezt sosem tudhatod. Egy biztosnak vélt kapcsolatnál sem lehet tudni. 20 éves házasságok is bomlanak fel.
A mának élj, szeresd, legyél boldog. Ha rossz gondolataid vannak, megmérgezheti a kapcsolatot is. Mint ahogy írtad is, látszik a viselkedéseden.
Nem lehet úgy élni, hogy nem mersz kilépni az utcára, mert félsz, hogy fejedre esik egy tégla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!