Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl közel engedni egy barátot a kapcsolatba?! Van rossz tapasztalatotok?
Egyre több hasonló videót látok tiktokon :
És kb minden második mondat arról szól hogy ‘Steve’ vagyis a harmadik fél tuti bele mászik a kapcsolatba, elcsalja a pasit stb .
Nekem is van egy gyerekkori barátnőm, nagyon sok mindent csináltunk együtt és amint lett párom is mindig hívtam magunkkal. Eleinte volt neki is párja majd miután szétmentek hármasban is programoztunk, akkor főleg sajnáltam hogy egyedül maradt és nem akartam hogy rosszul érezze magát ezért még örültem hogy velünk jön és nem unatkozik.
Aztán az kezdett furcsa lenni, hogy nagYon közvetlenek kezdtek el lenni egymással és a barátnőm elkezdett már neten is vicces képeket küldözgetni a páromnak, vagy ha látta valahol a városban rá irt, hogy merre ? Meg ilyesmik. Vagy szórakozóhelyen is hárman táncoltunk, mindkettőnk kezét fogta. Ez akkor nekem nem volt fura csak idővel ahogy kezdtek össze adódni az ilyen esetek hogy azért mostmár kicsit határt feszeget. Akkor lett elegem amikor átjött az uj frizuràjával és “férfi véleményt” kert a saját páromtól.
Azóta is jóban vagyunk de minimálisak a közös programok, lett neki is párja de még mindig nem tudom hova tenni ezt a dolgot és hogy valóban furcsa volt vagy csak én vagYok kicsit paranoiás? Ezek a videók eszembe juttatták és gondoltam megkerdezem a véleményetek ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!