Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hogy nem érti, hogy nem kellene a volt kapcsolatait emlegetni, mert rossz érzésekkel tölt el?
Figyelt kérdés
Arra is volt példa, hogy egyik volt barátnőjével össze akart barátkoztatni, mert szerinte milyen jól kijönnénk. Rendesen összeszervezett a csajjal és a mostani faszijával ilyen találkozókat, általában mindig kész helyzetek elé állítva, hogy na már megbeszélte velük, megyünk át hozzájuk vagy ide-oda velük. Minden egyes alkalom rettenetes volt, csak jó képet vágtam hozzá puszta jólneveltségből kifolyóan. Ennyire tapintatlan lenne? Rengeteget sztorizgat is a volt barátnőiről, van, hogy konkrétan részletekbe megy a szexuális életükkel kapcsolatban is. Többször is jeleztem neki, hogy ez nekem nagyon gáz, és félek, szakítási ok lesz, ha valami nem változik. Hogy nem érti, hogy ez nem mindenkinek elfogadható, vagy ha nem is érti ezt meg, akkor is hogy nem látja, hogy épp fájdalmat okoz ezzel?2022. szept. 19. 14:58
21/27 anonim válasza:
"Arra is volt példa, hogy egyik volt barátnőjével össze akart barátkoztatni, mert szerinte milyen jól kijönnénk."
Abszurdum... Miféle álom világba él?? Szerintem meg már itt kellett volna meghúzni a határaid.
22/27 A kérdező kommentje:
Tegnap szakítottam vele, más okok is voltak, most pont ennek a csajnak teregeti a szennyest...
2022. szept. 22. 17:53
23/27 anonim válasza:
Kedves kérdező, jól döntöttél. Nem veszítettél, ezzel csak nyertél. Nyertél egy esélyt, hogy találj magad mellé olyan társat, aki megbecsül.
24/27 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszadó, aranyos vagy :)
2022. szept. 22. 21:53
25/27 A kérdező kommentje:
21-es: igen, tisztában vagyok vele, valóban ezt kellett volna tenni már jóval korábban is. Sajnos késő bánat...Köszi a válaszod.
2022. szept. 22. 21:55
26/27 A kérdező kommentje:
de továbbra is felfoghatatlan, amit az utolsó mondatomban írtam: "hogy nem látja, hogy épp fájdalmat okoz ezzel?"
Hogy nem látta ezt? Hogy esett ez nála ekkora vakfoltra? Hogy lehetett ENNYIRE érzéketlen?Ráadásul ezek nem egyszer történtek meg, hanem napi szinten, rendszeresen, észre sem vette, mit csinál.
2022. szept. 22. 22:08
27/27 anonim válasza:
Észrevette azt ne aggódj, azt nem akarta hogy neked fel tűnjön hogy ezt direkt csinálta, tudatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!