Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiként, miért nem értem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként, miért nem értem és fogom fel, hogy mi ebben a logika?

Figyelt kérdés

Dolgozik a férfi egy munkahelyen. 8 - 12 vagy akár 24 órát.

Van egy női munkatársa, akivel egy telephelyen, akár egy épületben, őt, akár egy irodában dolgoznak. Akár együtt is ebédelnek!

Hova tovább, ha olyan a munkakörük, napközben, munkaidő alatt, ketten mennek külső munkára, ami lehet, hogy vidéken van, és akár napokig ott vannak. A hétvégi, több napos, ottalvós konferenciákról nem is beszélve.

Ott nincs köztük semmi.

(Oda menni kell a férfinek, mert a nője nem tartja el, miközben itt olvasom folyton, hogy a kommentelők írják, hogy milyen magasan képzett, több diplomás, rendkívül jól kereső nők.)

DE!!!

Ha ez a férfi, minden nap hozza/viszi a munkába a munkatársnőjét, (Akinek a lakása útba esik, és a benzinbe is belead.) na az egyenlő a megcsalással, és azt nem engedi a pasi csaja. Mert 100%, hogy a belvárosban, a pirosnál állva dugnak! Vagy azért teszi meg a 35 perces utat 37 perc alatt, mert biztos félreálltak az erdőszélén egy pipára! Ugye? >:)

De most komolyan, ebben mi a logika lányok???

dec. 15. 16:39
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

A konferenceia és a többi a munkakör része. A csinos kolleganők fuvarozása pedig nem.

Amúgy meg nem megcsalás. Viszont te még arra nem válaszoltál, a férfiak egyrésze is rosszallóan nézi, ha a barátnőjük másokat furikáz vagy őt viszik.

dec. 16. 03:14
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
A 4-es válaszban elég jól le lett írva a lényeg szerintem. De nekem ahogy leírod ezt az egészet, ahogy lekicsinyled a barátnődet ebben a kérdésben, az ellenszenvesebb is, mint maga a helyzet. Ha így ki vagy rá akadva emiatt, akkor marha fontos lehet neked, hogy meglegyen a napi kis privát időd a kollegináddal, így meg már viszont oka van a barátnődnek gyanakodni valami hátsó szándékra a részedről.
dec. 16. 03:56
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
A kocsikázás csak a pont az i-re.
dec. 16. 06:58
 34/48 anonim ***** válasza:
0%
2~ Csak ennyi, hogy mert a nőnek nem tetszik?? Hát akkor mehet! Ilyen nincs.
dec. 16. 13:10
 35/48 anonim ***** válasza:
3%
Hát akkor válasszon olyan pasit aki nem segít a kollégáinak, pláne úgy ha belead a benzinbe. Majd neki se fog semmiben segíteni, ha rászorul, persze mondhatja hogy ő aztán sose fog semmire rászorulni, de, fog. Aztán majd sírhat hogy a pasi válásnál is önző, meg úgy a mindennapokban.
dec. 16. 13:33
 36/48 anonim ***** válasza:
67%
Be lehet fejezni ezt a süket dumát hogy csak segít. Ha ti tényleg ekkora vaksik vagytok akkor remélem a párotok éjjel nappal más nőnek fog "segíteni" még ti le lesztek sz*rva. Ez a helyzet a segítségen már régen túl van.
dec. 16. 14:12
 37/48 A kérdező kommentje:
35. VÉGRE!!! Végre valaki józan ésszel gondolkodik, és tisztában van vele, ogy a munkatársnak, de akár egy szomszédnak is, azért jó, ha tesz az ember, amúgy neki semmibe nem kerülő kis szívességeket, mert akkor jó eséllyel egyszer visszakapja őket.
dec. 16. 14:16
 38/48 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem józan ész kérdése kérdező. Persze alap hogy segítsen az ember a másiknak de te túlzásba esel. Nem kell ezen csodálkozni ha a párod nem tűri tovább. Ez van.
dec. 16. 17:25
 39/48 anonim ***** válasza:

Ez a sülve-főve együtt esete. Nem tolerálható. De számomra életszerűtlen is és biztos nem csinálnám egyik oldalról sem, azonos neművel sem ezt a furikázást. Se kiszolgáltatott nem lennék, se taxi. Márpedig akinek fizetik a benzinpénzt, az kb taxi. A másik elvár, alapnak veszi. Márpedig nem haza megyek mindennap (vagy a férfi, tökmindegy), lehet más dolgom, de ott legyen ez a kolonc rajtam? Na ezt soha.

Erre a telephelyre meg 12-24 órázásra meg azt mondom hogy passz, nem volt soha portás vagy őr pasim, de ezesetben nem is értem hogy milyen konferenciákra járna 🤷

N

dec. 16. 17:57
 40/48 anonim ***** válasza:
Nem mert ha fizeti a benzinpénzt az is lehet olyan hogy ad 200 ft-ot minden útra, ha nincs út nincs pénz megy busszal. Engem sok kollégám furikázott mikor idióta helyen volt a munkahely, de egyikbe se lettem szerelmes, fel se merült, alig vártuk hogy hazaérjünk, odafelé meg a munkáról volt szó hogy mi lesz aznap. Mondjuk nem benzinpénzért mert az nem jutott eszembe anno, pedig logikus lett volna.
dec. 16. 18:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!