Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként, miért nem értem és fogom fel, hogy mi ebben a logika?
Dolgozik a férfi egy munkahelyen. 8 - 12 vagy akár 24 órát.
Van egy női munkatársa, akivel egy telephelyen, akár egy épületben, őt, akár egy irodában dolgoznak. Akár együtt is ebédelnek!
Hova tovább, ha olyan a munkakörük, napközben, munkaidő alatt, ketten mennek külső munkára, ami lehet, hogy vidéken van, és akár napokig ott vannak. A hétvégi, több napos, ottalvós konferenciákról nem is beszélve.
Ott nincs köztük semmi.
(Oda menni kell a férfinek, mert a nője nem tartja el, miközben itt olvasom folyton, hogy a kommentelők írják, hogy milyen magasan képzett, több diplomás, rendkívül jól kereső nők.)
DE!!!
Ha ez a férfi, minden nap hozza/viszi a munkába a munkatársnőjét, (Akinek a lakása útba esik, és a benzinbe is belead.) na az egyenlő a megcsalással, és azt nem engedi a pasi csaja. Mert 100%, hogy a belvárosban, a pirosnál állva dugnak! Vagy azért teszi meg a 35 perces utat 37 perc alatt, mert biztos félreálltak az erdőszélén egy pipára! Ugye? >:)
De most komolyan, ebben mi a logika lányok???
A konferenceia és a többi a munkakör része. A csinos kolleganők fuvarozása pedig nem.
Amúgy meg nem megcsalás. Viszont te még arra nem válaszoltál, a férfiak egyrésze is rosszallóan nézi, ha a barátnőjük másokat furikáz vagy őt viszik.
Ez a sülve-főve együtt esete. Nem tolerálható. De számomra életszerűtlen is és biztos nem csinálnám egyik oldalról sem, azonos neművel sem ezt a furikázást. Se kiszolgáltatott nem lennék, se taxi. Márpedig akinek fizetik a benzinpénzt, az kb taxi. A másik elvár, alapnak veszi. Márpedig nem haza megyek mindennap (vagy a férfi, tökmindegy), lehet más dolgom, de ott legyen ez a kolonc rajtam? Na ezt soha.
Erre a telephelyre meg 12-24 órázásra meg azt mondom hogy passz, nem volt soha portás vagy őr pasim, de ezesetben nem is értem hogy milyen konferenciákra járna 🤷
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!