Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként, miért nem értem és fogom fel, hogy mi ebben a logika?
Dolgozik a férfi egy munkahelyen. 8 - 12 vagy akár 24 órát.
Van egy női munkatársa, akivel egy telephelyen, akár egy épületben, őt, akár egy irodában dolgoznak. Akár együtt is ebédelnek!
Hova tovább, ha olyan a munkakörük, napközben, munkaidő alatt, ketten mennek külső munkára, ami lehet, hogy vidéken van, és akár napokig ott vannak. A hétvégi, több napos, ottalvós konferenciákról nem is beszélve.
Ott nincs köztük semmi.
(Oda menni kell a férfinek, mert a nője nem tartja el, miközben itt olvasom folyton, hogy a kommentelők írják, hogy milyen magasan képzett, több diplomás, rendkívül jól kereső nők.)
DE!!!
Ha ez a férfi, minden nap hozza/viszi a munkába a munkatársnőjét, (Akinek a lakása útba esik, és a benzinbe is belead.) na az egyenlő a megcsalással, és azt nem engedi a pasi csaja. Mert 100%, hogy a belvárosban, a pirosnál állva dugnak! Vagy azért teszi meg a 35 perces utat 37 perc alatt, mert biztos félreálltak az erdőszélén egy pipára! Ugye? >:)
De most komolyan, ebben mi a logika lányok???
Nekem is van férfi kollégám, egy irodában dolgozunk, egy útvonalon lakunk.
Nem hurcoltam soha, majd megoldja a bejárást!
Nőt sem hurcolnék!
Párom sem vitt soha autóval munkába se nőt, se férfit.
Semmi közünk nincs ahhoz, hogy a kollégák hogyan jutnak el a munkahelyre, mi sem ülünk más autójába!
Nálam tehát semmi köze a féltékenységhez!
Egyszerűen szerintem nem normális dolog ez az egész.
Fordítsuk meg:
Neked tetszene, egyetlen egyszer nem fordulna meg a fejedben, hogy a párod megcsal, vagy megcsalni fog amikor nem csak munkában, de még munkán kívül is együtt vannak, szívességet tenne meg neki? Mert nem hiszem el, hogy nem jutna eszedbe annak a lehetősége, hogy hűtlen lesz, vagy már hűtlen hozzád.
Amúgy ha férfit hoztál fel mint gyenge ellenérv akkor miért nem férfival vagy olyan kapcsolatban mint azzal a nővel? Mert lehetne nyugodtan, de te nem azt csinálod. Ki hinné el neked, hogy nincs köztetek, vagy nem lesz köztetek semmi? Minimum szemezgetés, flörtölgetés, egy kis érintgetés van ami már a megcsalás kategóriájába esik mivel az előszoba. Tedd fel magadnak a kérdést miért van szükséged más nőre és fordított esetben jól esne-e neked, hogy cseszik az érzéseidre a párod, ő akkor is jóban van a kollégájával...
15)
A megoldás a szakítás. Hogyha egyszer a kérdezőt nem érdekli mit érez a párja akkor azt kell tenni. Annak vannak okai, hogy miért nem bízik benne meg. Lehet az elhidegülés, sok vita más dolgokon, kevés, nem kielégítő szex, hazugságok. Ok nélkül kevés ember féltékeny. Kivétel ha önbizalomhiányos durva szinten. Viszont nyilván a kérdező is azért ragaszkodik a kis qrvához mert a párjával nem boldog. Úgyhogy hiába menne félre bármelyikük igazság szerint, vagy hiába is maradnak együtt ennek a kapcsolatnak befellegzett.
Nem értem a kérdésed. Eleve nem zavar mindenkit. Másrészt leaglább annyi pasit zavar, ha a nője cipeli haza a férfi kollégákat.
Amúgy meg tudod mi ezzel a gáz? Hogy ezek az önként fuvarozó, csuőn csak jófej pasikák valahogy soha nem az 50-es Jolika nénit akarják napi szinten fuvarozni, hanem a 10-20 évvel fiatalabb, szexi Vivikét.
Nálunk ez van, majdnem hasonló a sztori, én se értem:)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ha nőként az én párom ezt csinálná, akkor nagyon kiborulnék. Fordítva mit szólnál, ha a te csajodért menne minden nap valaki, meg egész nap vele, meg ottalvós esték. Őszintén?
Meg hogy a nőd nem tart el... Hát ez nagyon férfias:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!