Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiként, miért nem értem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként, miért nem értem és fogom fel, hogy mi ebben a logika?

Figyelt kérdés

Dolgozik a férfi egy munkahelyen. 8 - 12 vagy akár 24 órát.

Van egy női munkatársa, akivel egy telephelyen, akár egy épületben, őt, akár egy irodában dolgoznak. Akár együtt is ebédelnek!

Hova tovább, ha olyan a munkakörük, napközben, munkaidő alatt, ketten mennek külső munkára, ami lehet, hogy vidéken van, és akár napokig ott vannak. A hétvégi, több napos, ottalvós konferenciákról nem is beszélve.

Ott nincs köztük semmi.

(Oda menni kell a férfinek, mert a nője nem tartja el, miközben itt olvasom folyton, hogy a kommentelők írják, hogy milyen magasan képzett, több diplomás, rendkívül jól kereső nők.)

DE!!!

Ha ez a férfi, minden nap hozza/viszi a munkába a munkatársnőjét, (Akinek a lakása útba esik, és a benzinbe is belead.) na az egyenlő a megcsalással, és azt nem engedi a pasi csaja. Mert 100%, hogy a belvárosban, a pirosnál állva dugnak! Vagy azért teszi meg a 35 perces utat 37 perc alatt, mert biztos félreálltak az erdőszélén egy pipára! Ugye? >:)

De most komolyan, ebben mi a logika lányok???

ma 16:39
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem biztos nem kéne olyan pasi aki állandóan a munkatársnő seggébe lóg vagy épp fordítva.
ma 16:45
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt tartom hogyha meg akar csalni azt megteheti bárhol. Nem kell azt útkereszteződésben, vagy munkahelyen. Elég elmenni bulizni, vagy ha nem élnek együtt, nincs otthon vele a csaj akkor a szomszéddal, vagy exszel.

VISZONT ha a párjának nem tetszik, hogy hurcolja a kolleginát akkor döntenie kéne a férfinak: vagy a párja, vagy a kollegina.

ma 16:49
 3/27 A kérdező kommentje:

ÁLLJ!

VALAMIT KIHAGYTAM!!!!

És ha nem kocsival járnak, akkor mehetnek ugyanazzal a busszal?

És ülhetnek egymás mellé?

ma 16:53
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy együtt dolgoznak, csupán egy állapot. De az, hogy hozza-viszi minden nap, az egy szívesség, amivel a kedvében akar járni. Kvázi mintha azt kérdeznéd, hogy mi a különbség, hogy minden nap köszön a recepciós csajnak, vagy ha minden nap meglepi egy csokor virággal.
ma 16:54
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva a nyavolya nyavalyogna veled. Otthagynálak a francba, semmi ultimátum. Ha neked többet ér a másik nő akkor ugyan miért tiltogatnálak el tőle? Teljesen mindegy, hogy hazaviszed, vagy buszon egymás mellé ültök-e mert nyilván többre tartanád mint engem. Szóval lehetnél vele.

ma 16:58
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Szóval olyan munkahelyen dolgozol ahol a nővel egy irodában dolgoztok és furcsa mód feszt együtt kell mennetek külső munkára meg ottalvós konferenciákra plusz állandóan haza illetve munkába is viszed. Jah és ne felejtsük el hogy együtt jártok ebédelni is és akkor megkérdezed hogy ez miért rossz dolog? Esetleg a mosdóba nem kíséritek el egymást? Még ha nincs is köztetek semmi lerí hogy az egyikőtöket legalább érdekli a másik. Ezen nem kell csodálkozni hogy a párod nehezen viseli el. Egy értelmes nő sem viselné el.
ma 16:59
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Ühüm. A barátnőd a féltékeny, hisztis hárpia mert te csak barátkozol, sőt csak kellemes munkatársi viszonyt ápolsz a munkatársnőddel akivel annyira jó, hogy nemcsak munkában együtt lógtok, de még haza is viszed. Gondolom a barátnőd személyesen nem ismeri, nem tart vele hasonló, illetve ugyanolyan jó ismerős/baráti kapcsolatot mint te hiszen nem mutattad be neki. Ennek ellenére a barátnőd a rossz mert nem hagyja, hogy te barátkozz. Szerintem inkább ostoba mert én is már kiratalak volna. Sejtem még reménykedik, hogy szereted, észre veszed, hogy ő számodra a megfelelő.

Azonban szegény álmokat kerget mert te már kifelé kacsintgatsz, sőt megcsalod őt érzelmi/szexuális szálon mint a 21.

Rohadt szemétláda vagy, de lehetőleg vissza fogod te ezt kapni ha létezik karma.

Ha nem ebben az életben akkor majd a következőben.

Nem tudom miért kell neki hazudni és főleg saját magadnak amikor nyilvánvalóan nem vagy elégedett a kapcsolatban a barátnőd mellett.

ma 17:08
 8/27 A kérdező kommentje:

Értem már!

Követve a válaszotok alapján a logikát, ha a munkatársam férfi lenne, akkor meg én biszex, ugye, mert őt is dugnám, nem?

ma 17:16
 9/27 A kérdező kommentje:
Akkor egy ilyen esetben, te, felszólítanád a párodat, hogy keressen másik melót, csak férfiak között?
ma 17:19
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Na látod milyen féreg vagy. TE NEM AKARSZ FÉRFIAKKAL "BARÁTKOZNI". Ez a gond! Olyan nővel "barátkozol" akit szívesen "khhhmm", de a barátnődre fogod, hogy ő a betegesen féltékeny és kontrolláló. Miért nem lehet őszintének lenni és bevallani, hogy vinnéd és akkor lehetnétek nyitott kapcsolatban ha beleegyezik, vagy szakítanátok azt vigyed? Hogyha egyszer már más keltette fel az érdeklődésed, más nő előbbre tart mint a saját barátnőd akkor minek vagy vele?

Jaj azért mert KAPCSOLATFÜGGŐ & HŰTLEN HERNYÓ VAGY!

Még nem biztos a másik nő, még nem húzod magadra tövig addig a barátnő marad. Értem.

R*hadjon le a farkad! 🖕

ma 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!