Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiként, miért nem értem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként, miért nem értem és fogom fel, hogy mi ebben a logika?

Figyelt kérdés

Dolgozik a férfi egy munkahelyen. 8 - 12 vagy akár 24 órát.

Van egy női munkatársa, akivel egy telephelyen, akár egy épületben, őt, akár egy irodában dolgoznak. Akár együtt is ebédelnek!

Hova tovább, ha olyan a munkakörük, napközben, munkaidő alatt, ketten mennek külső munkára, ami lehet, hogy vidéken van, és akár napokig ott vannak. A hétvégi, több napos, ottalvós konferenciákról nem is beszélve.

Ott nincs köztük semmi.

(Oda menni kell a férfinek, mert a nője nem tartja el, miközben itt olvasom folyton, hogy a kommentelők írják, hogy milyen magasan képzett, több diplomás, rendkívül jól kereső nők.)

DE!!!

Ha ez a férfi, minden nap hozza/viszi a munkába a munkatársnőjét, (Akinek a lakása útba esik, és a benzinbe is belead.) na az egyenlő a megcsalással, és azt nem engedi a pasi csaja. Mert 100%, hogy a belvárosban, a pirosnál állva dugnak! Vagy azért teszi meg a 35 perces utat 37 perc alatt, mert biztos félreálltak az erdőszélén egy pipára! Ugye? >:)

De most komolyan, ebben mi a logika lányok???

tegnap 16:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

alapból ott kibukik a dolog hogy a pasi 12 és 24 órát van a munkahelyén. Ilyen pasi nem kellene.

Olyan se, akinek annyira közvetlen kapcsolata van a kolléganőjével, hogy 12-ből 12 órát egy légtérben töltenek kettesben. Magyarán a munkatársával több időt tölt mint velem. Ne mondja nekem senki, hogy a hónapok, évek alatt nem alakul ki közöttünk semmi, hisz többet van vele mint velem.

Én itt nem a barátnőd a hibás, hanem a munkahelyed, felettesed aki semmibe se veszi a magánéletedet.

tegnap 18:18
 22/29 anonim ***** válasza:
59%

"Én itt nem a barátnőd a hibás, hanem a munkahelyed, felettesed aki semmibe se veszi a magánéletedet."

Nem, a kérdező a hibás mert fel lehetne mondani.

tegnap 18:21
 23/29 anonim ***** válasza:
42%
És miért kéne felmondani. SOkan 12 óráznak, de összességében ők is annyit dolgoznak, mint mások. Munka során pedig kollégákkal vagyunk. Mégis ki az a barom, aki azért felmond, mert ellenkező nemű a kollégája?
tegnap 18:52
 24/29 anonim ***** válasza:
24 orazik is.
tegnap 19:05
 25/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ez túl sok idő és program egy másik nővel. Az hogy hozni-vinni, az végképp túlzás.

Gondolom csúnya és nem is csinos a kolléganő, azért féltékeny a barátnőd.

tegnap 19:26
 26/29 anonim ***** válasza:
86%
Azért azt megkérdezem tőled kérdező, ha te lennél a kérdésben szereplő nő párja, te mit szólnál?
tegnap 21:06
 27/29 anonim ***** válasza:
78%

26

Illetve az, ha a barátnődet autókáztatná valaki, meg többnapra kettesben, meg ottalvós, meg ebédelni, stb. Lehetőleg egy olyan magas, jóképű forma pasi. Te mit gondolnál, hogy mit csinálhatnak vajon?

tegnap 21:37
 28/29 anonim ***** válasza:

27 ÖÖÖ dolgoznak, céges ügyeket intéznek, illetve a munkahely vagy a lakóhely felé tartanak, hogy tudjanak dolgozni, valamint hazamenjenek pihenni.

Arról meg hol volt szó hogy csinibaba a nő a kérdésben? Lehet hogy egy tökátlag szürke kifáradt kolléganő aki hajt az életében hogy legalább legyen mondjuk kocsija meg kifizesse az albit.

ma 00:31
 29/29 anonim ***** válasza:

28

nem azokra szoktak kiakadni a barátnők.

ma 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!