Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként, miért nem értem és fogom fel, hogy mi ebben a logika?
Dolgozik a férfi egy munkahelyen. 8 - 12 vagy akár 24 órát.
Van egy női munkatársa, akivel egy telephelyen, akár egy épületben, őt, akár egy irodában dolgoznak. Akár együtt is ebédelnek!
Hova tovább, ha olyan a munkakörük, napközben, munkaidő alatt, ketten mennek külső munkára, ami lehet, hogy vidéken van, és akár napokig ott vannak. A hétvégi, több napos, ottalvós konferenciákról nem is beszélve.
Ott nincs köztük semmi.
(Oda menni kell a férfinek, mert a nője nem tartja el, miközben itt olvasom folyton, hogy a kommentelők írják, hogy milyen magasan képzett, több diplomás, rendkívül jól kereső nők.)
DE!!!
Ha ez a férfi, minden nap hozza/viszi a munkába a munkatársnőjét, (Akinek a lakása útba esik, és a benzinbe is belead.) na az egyenlő a megcsalással, és azt nem engedi a pasi csaja. Mert 100%, hogy a belvárosban, a pirosnál állva dugnak! Vagy azért teszi meg a 35 perces utat 37 perc alatt, mert biztos félreálltak az erdőszélén egy pipára! Ugye? >:)
De most komolyan, ebben mi a logika lányok???
alapból ott kibukik a dolog hogy a pasi 12 és 24 órát van a munkahelyén. Ilyen pasi nem kellene.
Olyan se, akinek annyira közvetlen kapcsolata van a kolléganőjével, hogy 12-ből 12 órát egy légtérben töltenek kettesben. Magyarán a munkatársával több időt tölt mint velem. Ne mondja nekem senki, hogy a hónapok, évek alatt nem alakul ki közöttünk semmi, hisz többet van vele mint velem.
Én itt nem a barátnőd a hibás, hanem a munkahelyed, felettesed aki semmibe se veszi a magánéletedet.
"Én itt nem a barátnőd a hibás, hanem a munkahelyed, felettesed aki semmibe se veszi a magánéletedet."
Nem, a kérdező a hibás mert fel lehetne mondani.
Szerintem ez túl sok idő és program egy másik nővel. Az hogy hozni-vinni, az végképp túlzás.
Gondolom csúnya és nem is csinos a kolléganő, azért féltékeny a barátnőd.
26
Illetve az, ha a barátnődet autókáztatná valaki, meg többnapra kettesben, meg ottalvós, meg ebédelni, stb. Lehetőleg egy olyan magas, jóképű forma pasi. Te mit gondolnál, hogy mit csinálhatnak vajon?
27 ÖÖÖ dolgoznak, céges ügyeket intéznek, illetve a munkahely vagy a lakóhely felé tartanak, hogy tudjanak dolgozni, valamint hazamenjenek pihenni.
Arról meg hol volt szó hogy csinibaba a nő a kérdésben? Lehet hogy egy tökátlag szürke kifáradt kolléganő aki hajt az életében hogy legalább legyen mondjuk kocsija meg kifizesse az albit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!