Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ebben logika vagy csak én nem értem?
A gyerek vállalás kapcsán. Most eltávolodtunk egymástól, van gond a kapcsolatunkkal. Ő panaszkodik és azt mondja nem érzi hogy Ő lenne nekem az első. Többször mondta hogy ha nem szeretne ezek ellenére már hazakoltozott volna és úgy élünk mint a nyugdíjasok és a lakótársak.
Ha így érzi miért pont tőlem akár gyereket? 7éve vagyunk együtt ebből 3.éve lakunk együtt. 33f 29l
Amikor a párod úgy érzi, hogy nem ő az első neked, ott mélyen gyökerező problémák vannak (az, hogy ezért ki a felelős, talán mindegy is).
Egy dolog biztos: Kvázi öngyilkosság ilyenkor gyereket vállalni. Eleve miért gondolkodsz egy több sebből vérző kapcsolatban gyerekvállaláson?
"A gyerek majd mindent megold"? Nem old meg semmit, nem arra való a gyerek. Szóval ezt gondoljátok át. Kihült kapcsolatot nem lehet egy gyerekkel felmelegíteni.
Igen, amit anno még is ígèrtèl neki, de az èvek csak telnek, ès már kezd türelmetlen lenni.
Jó igaz, nem szó szerint ígèrted meg, de valahol mègis, mert azok voltak a közös tervek. Most meg csak húzod az idejèt.
Èvek óta ide jársz nyivákolni róla. Nem tartod anyának valónak, de mèg jó tárgyak sem, mèg sem szakítasz. Ő azt gondolja, hogy bár vannak gondok, mègis szereted. De nem így van, csak mèg szakítani is gyáva vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!