Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség ez most mii???? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség ez most mii???? Nem ertem a logikat.

Figyelt kérdés

Bocsi ha keszekusza lesz de igazabol elegge kiegtem ami azt illeti.

2 hete ramirt egy ferfi (20on evesek vagyunk mindketten) beszelgettunk, szakadozva keveset, mivel kulfoldon dolgozik nagyon korán kel (3 korul) es este 7tol elerheto ugy kb nagyjabol. Beszelgettunk aztan nem reg kicsit igy eltunt. Rairtam hogy de mi a helyzet. Mondta hogy hat sok minden osszejott neki ezert elfelejtett irni. Mondom persze okes mindenkivel megesik.

Akkor ratertunk arra hogy akkor randi. Megkerdezte nekem mikor lenne jo, erre en kérdésként annyit valaszoltam hogy ugy egyebkent mit tervezett igy programot. Mondta hogy nem erti mire gondolok, fejtsem ki. Hat mondom beszelgetes, kajalas, kavezas vagy barmi? Ezt megnezte es semmi. Irtam neki utana egy oraval, hogy valami rosszat irtam? megnezte, semmi. Vartam, 4 napig semmi erre ma rairtam hogy amugy en jovo hetvegere gondoltam, neki jo e, vagy egyáltalán all e ez az egesz? Megint lelattamozta es semmi.

Ilyenkor mivan?? O akart annyira randizni, es most nem ertem hogy legalább annyit miert nem tud visszairni hogy hali megsem szeretnek vagy barmi, en mar beleeltem magam hogy lesz egy jo hetvegem igy vizsgaidoszak utan.

2021. jún. 10. 19:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen semmit nem akar...
2021. jún. 10. 19:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
nem értem miért élted bele magad látszott, hogy nem egy biztos dolog ez
2021. jún. 10. 19:05
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Ő úgy tervezte, hogy dugtok valami parkolóban, a kocsijában, és nem szeretne meghívni sehova, semmire.

Most otthon ül és duzzog, hogy mekkora gold digger vagy.

2021. jún. 10. 19:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad komolyan venni. Akar dugast, akar baratnot akar, plane hogy nem is eltek egy orszagban, mar harom lepessel ezelott lerazott, csak nem fogja kimondani.
2021. jún. 10. 19:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen programot nem tervezett a dugason kívül.
2021. jún. 10. 19:17
 6/14 A kérdező kommentje:

Hat sajnos enis ezt gyanitottam:( bar megjegyzem O hozta fel hogy akkor randi legyen. Ezért nem értem..

Felreertesek elkerulese vegett egy varosban elunk, csak O kulfoldre jar dolgozni. (közel vagyunk a hatarhoz)

2021. jún. 10. 19:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert úgy gondolta a randit, hogy meghivod magadhoz és dugás lesz. Nem ismerkedik randit tervezett
2021. jún. 10. 20:49
 8/14 anonim válasza:
100%
Semmi komolyabbat nem akart, csak dugni. Felejtsd el, lerázott.
2021. jún. 10. 22:31
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebből mindenképp tanulj, sajnos sok nő nem érti ezt meg… de ha a férfi ignorál, és elkezd napokig nem írni, akkor hagyd rögtön a francba! Ez sajnos mindig így van, ha “elfelejt írni”, akkor nem érdekled eléggé, és legyen annyi önbecsülésed, hogy nem koslatsz utána így. Fájdalmas volt olvasni, ahogy a férfi egyértelműen semmibe vesz, még válaszra sem méltat, te meg még írsz neki vagy négyszer, ráadásul a legvégén is még a randit erőltetve. Legközelebb vedd észre magad előbb, és véletlenül se csinálj ilyet.
2021. jún. 11. 03:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Hat azota egyebkent irt es bocsanatot kert.🤷‍♀️ Csak nyilvan mostmar nem izgat a dolog.
2021. jún. 11. 04:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!