Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy a barátnőm megsértődött attól, hogy a megkérdezése nélkül rendeltem neki a neten olyan egybepizsamát, amin hátul van egy kigombolós ablak wc-zésre?
"Ha valami az egyik felet pluszban feldobja (persze nem undorító hogy perverz dolgokra gondolok)... abból 'profitál' a másik fél is"
Csakhogy mindenkinek más undorító vagy perverz. Amit leírtál, nekem az, és ezek szerint a barátnődnek is. A szexualitás szubjektív, nincs olyan, hogy x dolgokat el kell fogadni, mert neked bejön.
Nem értem ezt a tárgyiasítás dolgot.
Vannak azok a bizonyos szexi fehérneműk, azokat például a csajok is szeretik...
Tulképpen ez a pirzsama dolog sem sokkal másabb...
A szexi csipke bugyit és azért veszik fel a csajok, mert abban izgibbek talán, kívánatosabbak, növelik a férfinak a libidóját.
A pizsamában is ugyanaz a helyzet legalábbis megközelítőleg.
Egészen biztos vagyok abban hogy én is beöltöznék valaminek... Ha a csaj azt mondaná hogy számára az izgalmas vagy feldobja a kedvét...
Jó hogy a kedvébe járnék... Másfelől kapnék vissza abból én is abból az emelkedett libidóból a csajtól.
Beöltöznék én bárminek főleg hogyha nem nekem kellene beszerezni a kellékeket hanem elém rakna valamilyen ruhát mit tudom én és akkor csak annyi lenne hogy vegyen fel vagy használjam alkalmazzam és az öt feldobja vagy legalábbis emeli az élvezetét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!