Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy a barátnőm megsértődött attól, hogy a megkérdezése nélkül rendeltem neki a neten olyan egybepizsamát, amin hátul van egy kigombolós ablak wc-zésre?
Én is néztem, de nagyon pronyónak találtam. Végül egy sima feszülős pizsit rendeltem neki, az sokkal szexibb. 😁
Majd megy a fa alá.
Valójában az nekem lett volna, mert számomra izgi.
....de azért megsértődni..(??)...
Max. nem használja - csak néha felveszi egy kicsit a kedvemért. Tudja, hogy a feneke a gyengém.
Ismétlem: ez nem neki lett volna ajándék, hanem magamnak egy plusz lehetőség arra hogy élvezkedjek..
Azért is westend vele össze, mert körülbelül tudja, hogy hogy vagyok én ezzel a popsi témával...
És nem volt képes ennyit tolerálni a kedvemért, hogy nem sértődget meg... Nem került volna ez neki akkora energiába... És talán valamilyen szinten neki és tetszhetne de hogy tetszik nekem...
Így pedig tönkre vágta ezt az egész témát... Mert ezek után biztos hogy nem fogom ráadni ezt a cuccot...
Azért sértődött meg, mert egy olyan szexuális játszadozáshoz vetted, amit vele nem beszéltél meg. Illetve egy dolog, hogy a feneke a gyengéd, de ez kb olyan, mintha semmi más nem is érdekelne, csak ki tudd élni rajta a vágyaid. Erre utal az is, hogy a kérdezése nélkül vetted neki, elvártad volna, hogy a kedvedért felvegye, és össze is vesztél vele emiatt a baromság miatt. Igazából te nem a barátnőd szereted, csak a fenekét, meg a saját farkad.
Ti se sokáig lesztek együtt. Lehet, hogy a Jézuska szakítást hoz a fa alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!