Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátomról tudni kell,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomról tudni kell,hogy nagyon lusta. Rengetegszer sodródok vele szakítás szélére, ami már tényleg nagyon érik. Miért van,hogy ha veszekszünk, szeretem,ha tárva nyitva van az ablak,hogy más is hallja? Vagy,az udvaron szeretek veszekedni?

Figyelt kérdés
Amióta együtt vagyunk, teljesen ki vagyok éleződve a lustaságára. Még eleinte azt mondtam,jó persze,megcsinálom..neki is első együtt éléses kapcsolat meg nekem is.. Ahogy telt az idő, rájöttem,hogy ő nem is akar a továbbiakban sem segíteni,és nem is fog..Amíg ő elmegy sétálgatni,meg csinálja a saját szórakozását, én takarítok helyette is, meg az ő "szemetét" is nekem kell elpucolnom. Nem vagyok senki csicskása, és egy háztartás két emberből áll. Viszont,amikor heves veszekedésre kerül sor,bennem az van,hogy minél több ember hallja meg "hogy milyen lusta dög is ő", attól függetlenül,hogy látják is milyen. Főleg,az udvaron szeretek vele balhézni, de nem tudom,hogy miért. és amikor elkezdek ordítani,akkor már teljesen eszemet is vesztem a dühtől mert még aljas módon vissza is dumál olyan valótlanságokat, amitől instant sárba tudnám lökni. Szerintetek miért akarom,hogy mindenki hallja, pedig nem kellene? 29/n
aug. 26. 08:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem meg a kérdés hogy miért vagy még vele? És mi értelme ennek?
aug. 26. 08:55
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Ennek a kapcsolatnak így semmi értelme. Szakítsatok mielőtt valamelyikőtöknek jobban eldurran az agya a kelletténél és nagyobb baj lesz.
aug. 26. 09:00
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Ez nagyon közönséges viselkedés. Ne csináld. Örülök, hogy nem vagy a szomszédom. Ez a viselkedés rosszabb, mint a lustaság.
aug. 26. 09:11
 4/15 A kérdező kommentje:
Rosszabb annál,hogy valaki kihasználná végtelenségig a másikat? És sajnos, nem csak velem fordulna ez elő. Ha el is hagyom, a következő nővel ugyan ezt fogja eljátszani. Jah,hogy neked sértené a kis füled? Akkor élj együtt ilyen emberrel. Tudom,nem kötelező vele lenni,és igaz is. Isten kímélje meg a következő balek nőt, aki egyáltalán szóba is áll vele..
aug. 26. 09:15
 5/15 anonim ***** válasza:
72%

Próbálod manipulálni, de k_rva szarul csinálod. Ráadásul ha valóban ilyen cgánytempóban üvöltözöl az utcán, csak azt éred el, hogy rád fognak rossz szemmel nézni a szomszédok, te leszel az ügyeletes elmebeteg pitsa.

Könyörgöm szakíts és nem ártana elolvasnod 1-2 könyvet dühkezelésről meg párkapcsolati mechanizmusokról.

aug. 26. 09:16
 6/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek,aki az ő pártját fogja,hasonló pasit/nőt kívánok egy kapcsolatba! Soha nem szoktam ordítani,és egy barátom sem volt hozzá hasonlóan lusta disznó, aki még csak dolgozni sem jár el, mégis mindig fáradt a számítógép előtt lógatva a lábát egész álló nap,
aug. 26. 09:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Most mi a kérdés, hogy miért szeretsz üvöltözni, vagy hogy miért lusta a barátod?

😀

aug. 26. 09:32
 8/15 A kérdező kommentje:
A kérdés az,hogy miért szeretem,ha más is hallja,hogy ő lusta.
aug. 26. 09:33
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ezzel csak magadat járatod le ezzel a viselkedéssel. A barátodat meg max sajnálják majd, hogy idegbeteg p.csa jutott neki, de te tudod.
aug. 26. 09:52
 10/15 anonim ***** válasza:
88%
Azért szereted ezt csinalni, mert egyrészt szeretsz középpontban lenni, élvezed, ha mások néznek, hallanak, figyelnek, ez ad neked energiát. Másreszt ilyenkor felsőbbrendűnek érzed magad, letapostál valakit nyilvánosan, aki szerinted a sárba való. Így magadnak bizonyitod, hogy te többet érsz. Harmadrészt azŕrt, mert dühkezelési problémaid vannak. Negyedreszt azért, mert nem szakítod meg a rossz kapcsolatot, és miért nem, mert szükséged van a másik ember energiáira, amik ezt a számodra élvezetes körforgast generáljak.
aug. 26. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!