Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátomról tudni kell,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomról tudni kell,hogy nagyon lusta. Rengetegszer sodródok vele szakítás szélére, ami már tényleg nagyon érik. Miért van,hogy ha veszekszünk, szeretem,ha tárva nyitva van az ablak,hogy más is hallja? Vagy,az udvaron szeretek veszekedni?

Figyelt kérdés
Amióta együtt vagyunk, teljesen ki vagyok éleződve a lustaságára. Még eleinte azt mondtam,jó persze,megcsinálom..neki is első együtt éléses kapcsolat meg nekem is.. Ahogy telt az idő, rájöttem,hogy ő nem is akar a továbbiakban sem segíteni,és nem is fog..Amíg ő elmegy sétálgatni,meg csinálja a saját szórakozását, én takarítok helyette is, meg az ő "szemetét" is nekem kell elpucolnom. Nem vagyok senki csicskása, és egy háztartás két emberből áll. Viszont,amikor heves veszekedésre kerül sor,bennem az van,hogy minél több ember hallja meg "hogy milyen lusta dög is ő", attól függetlenül,hogy látják is milyen. Főleg,az udvaron szeretek vele balhézni, de nem tudom,hogy miért. és amikor elkezdek ordítani,akkor már teljesen eszemet is vesztem a dühtől mert még aljas módon vissza is dumál olyan valótlanságokat, amitől instant sárba tudnám lökni. Szerintetek miért akarom,hogy mindenki hallja, pedig nem kellene? 29/n
aug. 26. 08:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Igen, sértené a fülem, mert K***ra nem tartoznak rám más magánügyei.

Ha bajod van,hagyd el.

De így csak te leszel az idegbeteg állat, nehogy azt hidd, hogy a barátodra bárki máshogy nézne ezek után. Téged viszont jól megutálnak a szomszédok, és igazuk is lesz.

aug. 26. 10:19
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
Én egyetértek 10-el , jobban le sem tudtam volna írni. A számból vette ki a szavakat.
aug. 26. 10:54
 13/15 anonim ***** válasza:
95%
Ilyenkor nem arra figyelnek az emberek, hogy Józsi egy lusta állat, hanem Józsi nője Renáta egy hisztérika. Szegény Józsi. Kb ezek a gondolatok járnak a fejükben. Kínos helyzetbe nem őt hozod, csak magad, de ezt már leírták itt előttem sokan.
aug. 26. 11:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Húszmillió ilyen történetet olvastam már itt.

Mivel szereted őt nem fogsz tudni tőle szabadulni. A nők 100%-ban érzelmek alapján döntenek, így amíg ki nem ábrándulsz belőle, marad ez az állapot, mert ő nem fog változni.

aug. 26. 12:11
 15/15 anonim ***** válasza:
aug. 27. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!