Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múlthoz ragaszkodik vagy a személyhez ?vagy mégis mihez ?
Van egy barátnőm akinek a barátja egész addig ffiként viselkedett virág, randi, programok,magától csinált tett dolgokat a pasi,ez addig működőtt amíg össze nem költöztek.
Onnantól a csaj babyszitter és cselédet lett, 1.5 év alatt semmi olyan dolgot nem tett érte a srác mint az összeköltözés előtt.
Barátnőm nagy nehezen kidobta.
1 hónap után újra felbukkant a pasi és most megint ugyan azt csinálja mint az összesköltözés előtt.Én mondtam neki,hogy hagyja a fenébe ezt megint csak "kampány"korszak,ha újra össze költözik vele semmi se fog változni,de ő szerelmes
én visszakérdeztem,hogy de miben? Ha így bántak veled Vagy már nem is számít az az 1.5 év ?
Hát,hogy én ezt nem érthetem,mert,hogy én nem tudok olyan mélyen kötődni ..mondom neked meg a cseléd és babyszitteredésbe tudtál elmélyülni
1.5 év alatt ha a ffi így bánik velem az nem szerelmes és most 1 hónap után ki ne találja,hogy ő aztán a hős szerelmes,mert nem az.
Őszinte az ilyen ffi változni fog ha 1.5 év alatt nem sikerült ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!