Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi, hogy találkozzam az exével, amikor ő ragaszkodik ahhoz, hogy találkozzon az én volt pasimmal?
Figyelt kérdés
Elég sokat mesél a volt párjáról, az anyukája is maximális szeretettel beszél a fia volt kedvesétől, mind a mai napig találkoznak vele ( az anyja is )
Ez rendben is van, én is jóban vagyok a volt pasimmal, és a kapcsolatunk elején be is mutattam őket egymásnak. A találkozó jól sikerült, azóta is találkozunk rendszeresen hármasban.
Ő viszont nem hajlandó bemutatni az exének, holott ők is találkoznak és sokat mesél róla.
Nem vagyok féltékeny, de nagyon zavar a dolog. Volt amikor összeveszett amikor ragaszkodtam ahhoz hogy én is vele menjek. Igazából nem ad magyarázatot arra miért nem ismerhetem meg az elődöm.
2021. máj. 8. 00:06
1/5 anonim válasza:
Jesszus. Ez kicsit beteg. Hármasban lógni az exxel és a mostani barátoddal? Jujj...kellemetlen
2/5 A kérdező kommentje:
Mi ebben a beteges? Én mind a két volt pasimmal megmaradt a jó viszonyom, az egyik másik kontinensre költözött, de hébe hóba vele is találkozom.
2021. máj. 8. 00:12
3/5 anonim válasza:
Szerintem is egészségtelen.Oke nem váltatok el haragban,de azért együtt bandázni kicsit beteg 😂
4/5 anonim válasza:
10 év múlva mind az 50 exeddel találkozni fogsz? Jobb mint egy osztálytalálkozó.
5/5 anonim válasza:
Szerintem titkol valamit. Vagy nem lehet, hogy fél hogy féltékeny leszel? Ha ennyire görcsösen ragaszkodik hozzá, akkor elég valószínű, hogy titkolózik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!