Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az élettársam miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élettársam miért nem engedi, hogy találkozzak a gyereke anyjával?

Figyelt kérdés

A párom közösen nevel egy gyereket a volt élettársával. Engem jóval később ismert meg, mint ahogy ők szétmentek. Semmilyen szinten nem engedi, hogy találkozzak vagy akár beszéljek a nővel. Ez engem azért zavar, mert úgy érzem mintha titkolna valamit. Pl. nem mehetek el vele mikor megy a gyerekért, nem vihetem vissza, mikor viszi el. Az is furcsa, hogy állítólag a nő sem akar megismerni, és nem kíváncsi rám úgy, hogy szokott itt lenni a gyereke.

Párom szerint rossz vége lenne, ha mi találkoznánk, meg nem akarja azt sem, hogy barátkozzunk vagy jóban legyünk. Én nem is akarnék semmi mélyebbet, de, hogy két szót se lehessen vele váltani, vagy legalább bemutatkozni, azt nem igazán értem. Másoknál ez hogy van?

2021. jan. 14. 15:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%

Bizti megtudnál tőle ezt azt a párodrol. Es nem akarja hogy bekavarjon.

En is megtudtam már ezt azt az exektől, illetve hozzám is jött már exem aktuális nője beszélgetni.

A nők nem hülyék. Csak a pasik akarják annak venni őket.

2021. jan. 14. 15:41
 2/14 anonim ***** válasza:
21%

Minek? Mit szeretnel? "Hello, en vagyok az Ilonka, a Bela elettarsa! Hogy s mint?"

???

Ne legyel tolakodo, mert neked azzal a novel az eg adta vilagon SEMMI dolgod nincs! A gyerekkel kapcsolatos dolgokrol pedig a ket szulo beszel es dont!

2021. jan. 14. 15:43
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Ha a nőt megviselte a válás, fájdalmas neki a történet esetleg még mindig érez a férfi iránt teljesen érthető, hogy nem akar az új csajjal találkozni, ahogy az is érthető, hogy a férfi nem akarja hogy találkozzatok és esetleg balhé legyen avgy tudja, hogy a volt párjának fájna a találkozás ezért megkíméli ettől.

De ha ez ennyire fontos neked miért nem beszéled meg ezt nyíltan a pároddal?

2021. jan. 14. 15:45
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem voltak házasok soha, nemsokkal a gyerek születése után szétmentek, már lassan 10 éve ennek.

Többször beszéltem már erről a párommal, de elzárkózik, mérges lesz, és közli, hogy soha nem lesz ilyen, hogy minket bemutasson egymásnak...

2021. jan. 14. 15:49
 5/14 anonim ***** válasza:
66%

Az ex bekavarhat nektek,tonkreteheti a kapcsolatotok. Ne turkalj a multjaban.

N/38

2021. jan. 14. 15:55
 6/14 anonim ***** válasza:
24%

Vagy attól tart, hogy te keversz bele az ő viszonyukba, már nehezen kialakult rutinjukba. Neki ők a családja, értük felelős, nem érted.

Igaza van, ha bele gondolok. Jobb ezeket a dolgokat nem keverni. Neked semmi dolgod a nővel, neki sem veled.

2021. jan. 14. 16:00
 7/14 anonim ***** válasza:
35%

Ha még csak házasok se voltak, akkor ugyan minek akarsz vele találkozni? Nyilván nem volt egy szép kapcsolat, erre utal az is, hogy a kis gyerekkel ott hagyta. Feltehetően ki nem állhatja, ebből kifolyólag téged is a pokolra kíván. Ilyen egyszerű. A párod meg nem akarja, hogy te is végighallgasd mekkora szemétnek tartják. Te miért szeretnél ilyeneket hallani a párodról?

Ha reálisan végiggondolod a helyzetet elég nyilvánvaló, hogyha összefutnátok sem ülnétek le egy meleg kakaó mellett csodás dolgokat mesélni a párodról. Rosszat hallani meg arról, akit elméletileg szeretsz miért akarnál? Ha jó a kapcsolatotok miért keversz bele direkt konfliktust?

2021. jan. 14. 16:02
 8/14 anonim ***** válasza:
77%

Hát nem tudom, azért engem érdekelne, hogy mégis kiféle-miféle nőhöz viszi haza a gyereket hétvégente az apja. Mi ugyan nem váltunk el/szakítottunk, de ha ez megtörténne, én tuti legalább egy beszélőviszonyt igenis ki akarnék alakítani az új partnerével, hogy ha bármi van a gyerekkel kapcsolatban, akkor arról tudjak beszélni vele is (nyilván nem a pár hónapos kis dugópajtiságra gondolok, hanem pl a ti esetetekben ha már élettársakról van szó, akkor azért az egy tartós és komolyabb kapcsolatot feltételez). A családban van egy elvált anyuka gyerekekkel, aki miután napokon keresztül nem tudta elérni a volt férjét, miközben ott voltak nála láthatáson a picik, akkor az új asszonykát hívta fel, hogy akkor most minden oké-e. Apuka otthon felejtette a telefonját, amíg elmentek sátoros túrára a gyerekekkel, de így legalább a másik nő meg tudta nyugtatni az anyukát, hogy minden rendben van. Ilyen dolgokra gondolok, hogy egy ilyen szintű beszélőviszony szerintem nem árthat.

De ezt csak az élettársadtól tudod megkérdezni, hogy mégis miért áll ellen ennek ennyire. Amúgy én is arra gondolnék, hogy vagy bolond az exe, vagy vaj van a füle mögött, és nem akarja, hogy kiderüljön. Akárhogy is, mi innen nem fogjuk tudni megszakérteni neked ezt a dolgot.

2021. jan. 14. 16:04
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

7.-es, tudomásom szerint a nő hagyta ott, fiatalok voltak, a gyereket nem tervezték.

Párom tán helyre akarta hozni a kapcsolatot, hogy családban nevelkedjen a gyermek, évekig próbálkozott, aztán amikor feladta, akkor jöttem én a képbe.

Valahol attól is tartok, hogy még mindig próbálkozik, és sosem adja fel, és azért nem akarja, hogy találkozzunk...

2021. jan. 14. 16:26
 10/14 anonim ***** válasza:
19%
Neked mi közöd van hozzá, de komolyan? Semmilyen formában sem az életed része az a nő, csak a gyereke.
2021. jan. 14. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!