Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élettársam miért nem engedi, hogy találkozzak a gyereke anyjával?
A párom közösen nevel egy gyereket a volt élettársával. Engem jóval később ismert meg, mint ahogy ők szétmentek. Semmilyen szinten nem engedi, hogy találkozzak vagy akár beszéljek a nővel. Ez engem azért zavar, mert úgy érzem mintha titkolna valamit. Pl. nem mehetek el vele mikor megy a gyerekért, nem vihetem vissza, mikor viszi el. Az is furcsa, hogy állítólag a nő sem akar megismerni, és nem kíváncsi rám úgy, hogy szokott itt lenni a gyereke.
Párom szerint rossz vége lenne, ha mi találkoznánk, meg nem akarja azt sem, hogy barátkozzunk vagy jóban legyünk. Én nem is akarnék semmi mélyebbet, de, hogy két szót se lehessen vele váltani, vagy legalább bemutatkozni, azt nem igazán értem. Másoknál ez hogy van?
Normáliséknál ez úgy működik, hogy ha odalököm a gyereket egy hétvégére valaki nyakára (A kérdezőére is), az apján kívül akkor ez a legkevesebb, hogy tudom ki az.
Nem véletlen szerintem a rossz érzés benned.
Engem is zavarna a párod hülye hozzáállása.
Lehet itt a volt ,elmúlt dolgokról beszélgetni....meg kire tartozik, kire nem.. Normális emberek között az ilyesmi nem tabu téma. Csak simán úgy élnek, hogy tükörbe is tudnak nézni és nem esik nehezükre felvállalni a múltjukat.
Nem az a gond, ha a párod ettől tart, vagy a nő nem kíváncsi rá, hanem az,hogy ennyit nem lehet megbeszélni otthon. Akkor mit lehet?
Lehet, hogy kiderülne, hogy mègiscsak házasok voltak vagy kiderülbe, hogy mégsem a nő hagyta ott őt, hanem ő dobta a csajt. Szerintem sumákol, ha ennyire titkolózik.
Bár őszintén szólva engem sem érdekelnek a volt férjeim új párjai és ki is akadnék, ha ide akarnának jönni, mikor ők jönnek a gyerekeikért. (2 gyerekem van a 2 volt férjemtől 11 év különbséggel) A saját lakásomba már had dönthessem el, hogy kit engedek be.
Kedves 13-as!
Természetesen, tiszteletben tartom, hogy a saját lakásába mindenki azt enged be akit akar! Eszem ágában sincs a nő lakásába bemenni! Az valóban tolakodó lenne!
Inkább az a furcsa, hogy itt már szinte betegesen távol akarja tartani az exet.
Pl. volt, hogy játszótérre kellett menni a gyerekért, ami közterület, és nem mehettem, pedig szívesen lettem volna én is levegőn, meg ilyenkor kirekesztve éreztem magam.
Voltak ettől érdekesebb esetek is. Amikor csak párommal, vagy akár egyedül akartam menni egy bevásárló központba, vagy parkba, és párom közölte, hogy oda ne, mert felbukkanhat ott az exe is. Összevesztünk, de megmondtam, hogy engem nem fognak korlátozni, tőlem elfér ott az exe, ha pedig én zavarom az exét, akkor ne menjen ő oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!