Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozzak vele?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel már több éve csak chatelünk. Már korábban is szóba került a találkozás csak jött a vírus és a távolság is nagy köztünk. Viszont én félek a találkozástól, mert ő nem küld képet magáról kérésre sem (azt mondja már korábban csapták be neten és azóta nem küld). Nekem ez kicsit furcsa, mert szerintem ha küldene egy arcképet azzal én még nem tudnék semmit csinálni ha csaló lennék...2021. febr. 9. 20:29
1/5 anonim válasza:
Én addig nem találkoznék,míg pl nem videochateltem vele vagy hasonló..
Eleve fura,hogy évek óta csak írogattok.
2/5 anonim válasza:
Ha több éve chateltek és azalatt egyszer sem küldött képet, akkor én hanyagolnám. Nem biztonságos, én tuti nem érezném magam komfortosan, hogyha úgy találkoznék valakivel, hogy nem tudom hogy néz ki.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ne menj el, ha nem akarsz eladva lenni prostinak
4/5 anonim válasza:
Nem gondolom stricinek, mert az nem tenne bele ennyi energiát, de az biztos, hogy nem százas a fickó.
Ki chatelne évekig úgy, hogy még egy képet sem küld magáról? Nem normális. Mégis hogyan tudnák átverni ezzel?
Amíg nem telefonáltok rendszersen és nem volt videóchat, ne menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!