Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy 2 ember, akik rosszkor, rossz helyen találkoztak és ezért nem alakult ki köztük semmi, később újra találkozzanak és máshogy alakuljanak a dolgok?
Sokáig hittem benne, mert hinni akartam. Ma már tudom, ez nem így megy.
Ki kell használni a pillanatot, a lehetőséget, mert nem jön vissza mint a mesében, a szép romantikus filmekben. Amit elszalasztottál, azt elszalasztottad... :(
Nem állítom, hogy nem létezhet.
Viszont úgy gondolom, hogy ez olyasvalami, amit az ember bemesél magának, amikor nem tudja túltenni magát a szakításon/visszautasításon, s arról fantáziál, hogy ha az illetō személlyel “más idōben/helyen találkozott volna akkor összejön”.
Szerintem az ember nem ábrándozik errōl s nem vágyakozik megszállottan az ex iránt, viszont ha ez véletlenül mégis megtörténne, akkor nem kizárt, hogy hagyja megtörténni.
Saját tapasztalat: nagyon régen ismerkedtem valakivel, de már a legelején megromlottak a dolgok, nem szimpatizáltuk egymást. Évekkel késōbb újra egymásba botlottunk, szinte fel se ismertük egymást. Másképp alakult a viszony köztünk, hirtelen elkezdtünk érdeklōdni egymás iránt, randiztunk, volt valami, de aztán ismét nagyon hamar vége lett. Tehát máshogy alakultak a dolgok, de még mindig nem jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!