Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez valami rossz berögződés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami rossz berögződés nálam, hogy a neten megismert lányok nem tudnak érdekelni?

Figyelt kérdés

Az az érdekes, hogy eddig minden olyan lány, aki kicsit és érdekelt, azt élőben valamilyen tevékenység,egyetem,munka,nyaralás stb. közben ismertem meg és aztán alakult belőle valami.

Néha azonban, amikor épp nincs így a láthatáron senki,akkor ráfanyalodok a netes ismerkedésre, ami a totál érdektelenségbe torkollik, mivel netről még nem nagyon találkoztam olyan lánnyal, akivel utána bármit is akartam volna.

Most nem tudom ,hogy ez valami rossz berögződés, hogy eleve úgy állok hozzá, h aki netről ismerkedik, az biztos valami idióta. Vagy szimplán pechem van és pont olyat fogok ki,akivel nincs meg a kémia. Mert az is igaz, hogy egy társaságban, egy évfolyamon mondjuk 30 lányból van 5 akire azt mondom ,hogy velük akár benne is lennék valamiben és nyilván azokhoz megyek eleve oda, akik ezt kiváltják belőlem. A neten meg csak egy képből indulok ki, és élőben meg egész egyszerűen nincs meg a vonzalom. Az egyetemi évfolyamtársnőim között is ha úgy csajoztam volna, hogy a csak a facebook képeik alapján döntök, akkor tuti nem azokat fogom ki, akik valóban érdeklnek, mert akik képeken a legszebbek voltak, azok pont nem vonzottak túlságosan, vagy irritáló volt a személyiségük.

2020. jún. 20. 19:57
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ez a helyzet, valahogy elveszti a varázsát. Nekem volt már netről barátnőm de az sem társkeresőről hanem facerol. A "hagyományos" társkeresőkről még soha nem volt. Élőben kb. 100x jobb esélyekkel lehet indulni, csak ugye nehéz mostanság olyan helyen járni ahol lehetne ismerkedni.
2020. jún. 21. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!