Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek ezeket a szánalmas berögződéseket?
Nem akarok senkire mutogatni, de szerintem ez a cikk tökéletesen lefesti az itteni mentalitást. Csak hogy ne csak a férfiakról legyen szó, hanem a másik oldalról is,amit úgy várnak tőlünk és úgy mondanak rólunk, hogy közben megfeledkeznek magukról (
meg a mi szabad akaratunkról (meg arról, hogy burokban felnőve egy kirakatéletről álmodoznak).
"A lagzi kerüljön minimum négy és fél millióba"
Igen egy olyan országban ahol átlag 3-400 eurót keres az emberek 70%-a nyilván egy kocsi árában fognak esküvőzni.
"Az esti munka után pedig jöhet a jól megérdemelt 4 órás alvás." 4 órával 1 hét után összefogsz esni.
Ezt a cikket v mi sznob írhatta aki a kenyér árát se tudná kinyögni.
Szerintem vicces ez a cikk, jól sikerült túltolt sztereotipizáló társadalomkritika :D Én jót nevettem rajta.
N
Hatalmas cikk!!! :D
Jó cikkek vannak azon az oldalon! :)
Fharminconteteje
Egy kidobott nő rinyálós cikke, aki inkább poénkodik rajta, miért nem kell a kutyának sem.
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!