Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen rossz időkben milyen randiötletetek lenne?
Figyelt kérdés
Én mindenképp valami mozgalmasabbat szerettem volna, séta, vagy valami... Hogy ne csak üljünk egymással szemben a pl. pizzázóban és bámuljuk egymást, ha épp beáll a kínos csend... De hát ilyen esős időben nem lehet kinti programot tervezni, mozik, meg ilyenek meg még nincs nyitva... Szerintetek? 🙂2020. jún. 19. 15:19
2/6 anonim válasza:
Attól függ hol laksz ha van rá lehetőség sok helyen lehet benti részén programozni. Mozi amúgy sem lenne jó ott abszolút nem beszéltek semmit, szóval inkább maradjon a kávézó pl ha nincs más.
3/6 anonim válasza:
2-es miből gondolod, hogy informatikusok és programozni szeretnének? :D
4/6 anonim válasza:
Mennyetek e az állatkertbe krokogyilokat simogatni.
5/6 anonim válasza:
#3 Tippeltem, miért ennél romantikusabb ötletet el nem tudnék képzelni
6/6 anonim válasza:
Várj, kitalálom! Te vagy a csaj és egy tipikus nyomorékkal ismerkedsz aki még egy épkézláb randit sem tud összehozni. Még kocsija sincs hogy elvigyen valahova. Csak gratulálni tudok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!