Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek találkozzak egy lánnyal, ha több mint 200 km-re lakik?
Figyelt kérdés
Régóta levelezek egy lánnyal.Szívesen találkozna velem és én is vele.Csak egy gond van hogy messze lakik több mint 200 km-re.Képet is küldtünk már egymásnak,ennek ellenére találkozna velem talán nem vagyok olyan ronda.Attól félek,hogy lehet hogy élőben nem tetszenék neki.Ráadásul az út is belekerülne legalább tízezer forintba,plusz ajándékot is kéne neki vinni,meghívni valamire és lehet hogy nem is lenne belőle semmi.Ti mit tennétek?Találkoznátok vele a távolság ellenére?2018. dec. 8. 21:29
1/14 anonim válasza:
Párom és köztem még ennél is több km van, közel 4 éve együtt vagyunk. Ezt csak azért írtam le, hogy amíg nem találkoztok, nem tudhatjátok, hogy mi lesz belőle. Én adnék esélyt a helyedben, az első találkozás után könnyebb dönteni, hogy mi legyen.
2/14 anonim válasza:
Szerintem te érzed belül, mit jelent számodra ő az eddigi kapcsolattartás alapján.
3/14 anonim válasza:
Hát félúton és vagy Pesten. Nem lehetne megoldani? Hány évesek vagytok? Szerinted nem akar a lány lefeküdni veled? Egy miskolci haverom mesélte, volt egy dunántúli lány.... pesten találkoztak, kérdezte a srác estére is marad e a lány és ha igen egy v két szobát foglaljon e?
4/14 anonim válasza:
Először is gondolod át, hogy ha bejönnétek egymásnak és minden okè lenne, meg tudnád -e oldani, hogy talàlkozzatok havonta pàrszor?! Ez fontos, mert manapság már sajnos nem működik az, hogy havonta, vagy 2havonta találkozzatok egyszer és ennyi. Illetve pl Te tudnál -e ott élni ahol ő, vagy ő tudna e ott, ahol Te? Mivel idővel azért ez is felmerülhetne, hogy megszüntessétek a tàvolságot ha minden jól működne. Bár a korotokat nem tudom! Azért kell átgondolni ezeket, mert utàna sokkal nehezebb lenne, ha olyan dolog miatt kellene hagyni az egészet, mert nem tudnád megoldani, hogy pl kétszer leutazz hozzá 1hónapban! Ha mindezt meg tudod oldani, vagy ő is társ lenne benne, hogy egyszer Te mész, egyszer ő megy, akkor bele lehet vágni.
5/14 A kérdező kommentje:
Az is a baj,hogy egyikünk se áll valami jól anyagilag
2018. dec. 8. 21:48
7/14 anonim válasza:
Nekem volt 2 évig távkapcsolatom egy lánnyal aki 250km-re lakott. Megérte :)
8/14 anonim válasza:
Kifogással kezded már a fő kérdésben.
Akarod te ezt?
9/14 anonim válasza:
Szerintem a kifogások főleg az anyagi gondok miatt vannak. Vagyis így, hogy leírtad, ez a fő probléma szerintem ami miatt tartasz az egésztől. Az a baj, hogy ha tàlkoztok és meglesz a szimpátia, aztàn pedig amiatt nem fogtok tudni talàlkozni mert anyagilag sokba van, akkor semmi értelme! 😕 Mert fájdalmas lesz mindkettőtöknek! Ha minden gond nélkül meg tudnátok oldani, akkor azt tanácsolnám talàlkozz vele.
10/14 anonim válasza:
"az út is belekerülne legalább tízezer forintba"
Hát ha nem tudtok havonta pár napot együtt tölteni az anyagiak miatt, akkor ne.
Különben ha félúton találkoztok, 100 km-t megtenni oda-vissza nem hiszem, hogy volna 10 000 Ft, a harmada max.
Nem csak vonattal lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!