Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek találkozzak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek találkozzak egy lánnyal, ha több mint 200 km-re lakik?

Figyelt kérdés
Régóta levelezek egy lánnyal.Szívesen találkozna velem és én is vele.Csak egy gond van hogy messze lakik több mint 200 km-re.Képet is küldtünk már egymásnak,ennek ellenére találkozna velem talán nem vagyok olyan ronda.Attól félek,hogy lehet hogy élőben nem tetszenék neki.Ráadásul az út is belekerülne legalább tízezer forintba,plusz ajándékot is kéne neki vinni,meghívni valamire és lehet hogy nem is lenne belőle semmi.Ti mit tennétek?Találkoznátok vele a távolság ellenére?
2018. dec. 8. 21:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
Dehogy! Csak a szomszéd Gizivel szabad randizni, mert ahhoz még egy bkv jegyet se kell venni, hogy megdughasd! Kit érdekel egy ember lelke, személyisége, egyedisége?! Kit érdekel a lelki társunk keresése, meg a másik felem duma?! A praktikum, az a lényeg! Karcsú legyen, fiatal, legyen pnája, jól főzzön, és ne kelljen sokat villamosozni, ha meg akarod dugni! Ezek a legfontosabb szempontok egy társkeresésnél!
2018. dec. 9. 01:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Előző, ez rohadt jó volt! :D
2018. dec. 9. 18:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én barátom nagyon ódzkodott rmiatt, én plàne - hasonló volt a helyzet. Azóta együtt vagyunk.
2018. dec. 9. 22:55
 14/14 A kérdező kommentje:
13-as jó nektek:)
2018. dec. 9. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!