Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem furcsa, hogy ennyire ragaszkodik ehhez a lanyhoz?

Figyelt kérdés
Baratomnak tobb lany baratja is van, amivel nekem semmi problemam sincs. Az is teljesen ok, ha talalkozik veluk. De van egy lany akirol nemreg tudtam meg hogy mielott osszejott velem, rendszeresen osszejart vele szexelni kb. egy teljesen even keresztül. A csaj szerintetem azota nem irt ra magatol. Most konkretan latom hogy boldog karacsonyt kivant neki.. Konretan ugy,hogy multkor meg november vege fele irt ra o a csajra, valotottak par uzenetet, aztan az utolso kerdesere mar vissza sem irt a csaj... Egyszer kerdeztem ra, azt mondta hogy baratsagbol meg udvariassagbol ir neki. Mikozben szerintem a lany mar elegge leszarja. Miert ragaszkodik hozza ennyire? Lehet tenyleg csak baratsagbol?
2023. dec. 25. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Megcsal
2023. dec. 25. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem olyan nagy ragaszkodás, szerintem túlzásba viszed.

Az üzeneteit nézegetni pedig felesleges, mert csak kombinálni fogsz.

2023. dec. 25. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem úgy van ahogyan mondja, udvariasság és ismerősi szinten érdeklődik. Azt tegyük hozzá nem mindegy veled hogyan viselkedik a kapcsolatban. Ha minden cool akkor én nem törődnék a csajjal egyáltalán.
2023. dec. 25. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

En no vagyok. Barki, akivel alkalmi vagy szexkapcsolatban dugtam, nem lett agymosassal kitorolve az agyambol, ujra es ujra dugnek veluk.

Ne legyel naiv jofej, gondolkozz.

2023. dec. 25. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Miért vagy még velük? Igen, szándékosan kérdeztem így. Miért kéne udvariasnak lennie a barátnőke mellett egy olyan személlyel akivel anno csak dugott, 2) látszólag is egyoldalú a kapcsolattartás, 3) nemhiszem hogy sok kötelezettsége lenne felé udvariasság szintjén, az ember a párjával legyen udvarias ne egy random ágymelegítővel. Nem szerelmes a pasas, csak használ téged, közben meg dugná a másik lányt ha tehetné, sajnos ez a szomorú igazság. Ki kell dobni úgy hogy még az ajtózsanért is letépi és utána azzal udvariaskodik akivel akar. A másik, hogy veled szemben ez a tiszteletlenség és a megalázás netovábbja, egy lelkes férfinek eszébe se jutnak a volt trófeái ha tényleg oda meg vissza van a nőjéért, nemhogy még írogasson nekik, ez egy nagyon jó szűrő arra hogy lásd hogy baromira nem vagy érdekelt ebben a kapcsolatban, annyira nem mint ahogy te azt érdemelnéd és szeretnéd.
2023. dec. 26. 01:56
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
A másik, hogy én speciel nem hiszek a férfi és női barátságokban, de ha létezik is sem 2 olyan fél között akik 1 egész éven keresztül ágyasok voltak, miután volt köztük intimitás mindennek lehet hívni csak barátságnak nem. Én ilyen pasit magamhoz közel sem engednék aki ilyen "női barátokat" tart...
2023. dec. 26. 01:59
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

Amíg nem kezd el titkolózni, dugdosni a telefont, furcsán viselkedni, addig nincs baj.

A férjem állítása szerint szakított a szeretőjével, majd persze találtam titkos üzeneteket, nem törölt elég gondosan mindent. Kérdeztem, ha csak baráti, ahogy mondod, miért törlöd? Választ nem kaptam. Elküldtem inkább a lányhoz.

2023. dec. 26. 02:06
 8/8 anonim ***** válasza:
49%
Én ezzel nem értek egyet, szerintem untig megalázó ha valaki a párja mellett a volt szexpartnerével irogat, tökmindegy mit. Az én párom speciel mikor összejöttünk a-zig az összes ilyen lányt kikövette instagramról, kitörölte messengerből és fb-ről is szelektált mindezt teljesen saját magától. De így utólag nem is érném már be kevesebbel, mert ő megmutatta nekem hogy van tisztelet a világon és őszintén, szerintem egy szerelmes férfi aki kincsként tekint a nőjére hasonlóképpen jár el, de minimum nem érdeklődik és köszöntget fel volt szexpartnereket, mert miért is kéne?
2023. dec. 26. 02:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!