Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok harcba párommal mert makszimum 20 fok van télen ithon és sokszor nyitott ablak alszok mert nem bírom a meleget ő meg ezért folyamatossan panaszkodik?
Amúgy ezen kívül minden rendben van a kapcsolatotokban?
Próbálj meg kompromisszumra jutni vele. Ha nem megy, akkor télen aludjatok 2 külön szobában az igényeknek megfelelően... :,D
28 fokra futjuk a lakast. Ugy tudunk lazulni,otthonerezni magunkat.
A 20 fok elviselhetetlenul hideg. En mar azert is szakitanek.
El nem tudom képzelni, hogy neked póló+rövidnadrágban hogyan lehet meleged 22-23 fokban. Ha meg nem abban vagy, akkor érdemes lenne neked levetkőzni és akkor nem lenne gond.
20 fok rettenetesen kevés. Nálunk 22-23 fokot mutat a termosztát, és így van rajtam hosszú nadrág, hosszú ujjú pulcsi (a póló fölött) és ha leülök, akkor be kell takaróznom. Nekem ami komfortos, az a 25-26 fok lenne, de sajnos ennél nem lehet melegebbre állítani központilag a fűtést.
Amikor menstruálok, akkor a 22-23 fokban a falat kaparom, mert ha hideg van, akkor fáj a menstruációm. Olyankor 4-5-ször vagyok kénytelen teli kádas fürdőt venni, hogy ne kelljen bevennem fájdalomcsillapítót (amit a gyomrom miatt nem akarok) és 6 órát megy a hajszárító a hasamra meg a lábamra, miközben két takaró alatt vacogok, három-négy zoknival a lábamon két nadrágban. Mielőtt ilyen helyre költöztünk, nem is gondoltam, hogy ennyire fáj a menstruáció, mert 25-26 fokban egy-két plusz pulcsival megoldottam.
Tudom, hogy szerinted csak "gyenge" a barátnőd, de ha a menstruációjával is számolsz, akkor neked könnyebb alkalmazkodni még a 25-26 fokhoz is. A 22-23 teljesen kompromisszumos.
Neked van igazad. Mkondom ezt nőként …. Sokszor barátnőm sír rí, hogy erre vagy arra nincs pénze …
Miközben trópusi meleg 25-26 fok tombol a lakásban. Jah ha elmegy a semmibe a fizuja fele emiatt ..
Ennyire nem szabad kényelmesnek lenni, ingyen fel lehet venni egy pulóvert vagy eppen betakarozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!