Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy a barátnőm megsértődött attól, hogy a megkérdezése nélkül rendeltem neki a neten olyan egybepizsamát, amin hátul van egy kigombolós ablak wc-zésre?

Figyelt kérdés
Nem folyamatos használatra szántam, csak afféle alkalmira (nekem élvezkedni)
ma 03:44
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Csak a barátnőm tényleg nem egy átlagos ember/nő...

Nála tízből 9 dolog biztosan nem működik úgy mint egy 'normális' nőnél (embernél).

Nem sorolok mindent, de például nem tudsz biciklizni, képes rosszul lenni a kávéillattól (ez már konkrétan előre is fordult vele)

A táplálkozása kriminális

Az öltözködése szintén

Meg úgy általában minden. 10 ből kilenc felvetésre a választó úgy kezdő hogy nem....

Jó, a következő amit írok az nem

mérvadó, de azért valamit jelez:

Eddig még egy barátnőmnek sem okozott gondot a szex során hogy egy adott helyzetben a nyelvével megbirizgálja (néhány taktus erejéig) a mellbimbinet...

Ő pedig ahogy elkezdte már hagyta is abba mondván, hogy túl szőrös.

Pedig maga a bimbi nem is szőrös csak körülötte. Tudom enélkül még lehet élni és élünk is... Csak hát......ja....

ma 11:01
 22/32 A kérdező kommentje:

A bimbis mozzanat az én kérésemre szokott történni (lehet hogy nem minden barátnőmmel... De azért jellemzően).

Nem nagy ügy nem is okozott senkinek problémát. Én is megteszek mindent és mindenhol amit (és ahol) lehet...

Igaz, nem szolgálat képpen hanem én is élvezem... Nagyon is

És persze a volt barátnőim és a jelenlegi barátnőm nagy örömére is

ma 11:08
 23/32 A kérdező kommentje:
Utóbbit most kimondottan a nyelv gyakorlása gondolva írtam...
ma 11:11
 24/32 anonim ***** válasza:
35%

Úristen 🤣🤣🤣

Örülj neki, hogy megszabadulsz tőle. 🤣🤣🤣

ma 11:12
 25/32 anonim ***** válasza:
19%

Van itt mindenféle válasz.

Én személyszerint nem látok semmi bántót ebben. Ez csak egy játék eszköz. Én nevettem volna rajta aztán kipróbálnám mennyire izgat.

ma 11:20
 26/32 anonim ***** válasza:
19%

Na végre, egy felnőtt ember is érkezett ide.

Nem a kérdezővel van a baj.

ma 11:30
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
Látom a sok prűd picsa lepontozott. Nem csodálom, hogy ennyi megcsalás van.
ma 11:45
 28/32 anonim ***** válasza:
Szakítsatok...semmi értelme így együtt maradni és nem a pizsoma miatt..
ma 11:54
 29/32 anonim ***** válasza:
75%
A nők nem szeretik, ha kéretlenül tárgyiasítják őket szexuális céllal.
ma 12:02
 30/32 anonim ***** válasza:
65%
De miért kell beöltözni majomnak? Te beöltöznél fordítva?
ma 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!