Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy a barátnőm megsértődött attól, hogy a megkérdezése nélkül rendeltem neki a neten olyan egybepizsamát, amin hátul van egy kigombolós ablak wc-zésre?

Figyelt kérdés
Nem folyamatos használatra szántam, csak afféle alkalmira (nekem élvezkedni)
ma 03:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez ütős story, xd egy igazi barom vagy.
ma 08:28
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Mibe, hogy neki meg nem a feneke a gyengéje és unja, hogy ennyire rà vagy kattanva egyetlen (fetisizált) testrészére? Szar érzés ám, ha szexbabának érzed magad a kapcsolatban.

Márpedig, ez most konkrétan az a kategória, ahol csak magadnak akartál jót a szexben, ő meg a csendes, együttműködő fél lett volna. Gondolom nem először.

Ha valaki ennyire érzékenyen reagál valamire, annak története van, amin érdemes lenne elgondolkodnod.

ma 08:39
 13/27 anonim ***** válasza:
A feneke a csócse, csak ez érdekel benneteket. Na ezért megy a harc, a sok edzés, smink stb, hogy elismerjék a fenekét. Hát koszi.
ma 08:47
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Ez teljesen felháborító 🤣

Hány éves a barátnőd meg a válaszolók?

12?

Hagyd ott, mert ezzel a nővel csak a bajod lesz.

ma 09:05
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobb baj,hogy hülye vagy teljesen.
ma 09:25
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Mosolyszünet. Ahhammm... Hát szerintem ez a csaj már az exed, csak te ezt nem vagy hajlandó tudomásul venni.
ma 09:28
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

“Tárgyiasítom a barátnőmet, és ez nem tetszik neki. Normális ez a nő??!”

Legalább tudjuk, hogy nem az eszedért vagy az empátiádért szeret… 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ma 09:44
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Fúj... Ilyen seggmániással ki áll le? Odáig el sem jutnék veled hogy ilyen undormány pizsamát kapjak, hamarabb lapátra tennélek.
ma 09:47
 19/27 A kérdező kommentje:

"csak neked jó"... Szerintem ebből a csak nekem jóból jut vissza őneki is .... Vagyis valójában nem csak nekem jó...

Ha valami az egyik felet pluszban feldobja (persze nem undorító hogy perverz dolgokra gondolok)... abból 'profitál' a másik fél is

ma 10:29
 20/27 A kérdező kommentje:

Másfelől, ez egy olyan kapcsolat amiben mindegyik fél 'kihasználja/használja' a másikat szexre. Vagyis vehetjük úgy hogy mint ketten szexuális 'tárgyak' is vagyunk a másik részére. De azért ne egy toszógép párosra gondoljatok..

Vannak érzelmek is...

ma 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!