Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy a barátnőm megsértődött attól, hogy a megkérdezése nélkül rendeltem neki a neten olyan egybepizsamát, amin hátul van egy kigombolós ablak wc-zésre?
Mibe, hogy neki meg nem a feneke a gyengéje és unja, hogy ennyire rà vagy kattanva egyetlen (fetisizált) testrészére? Szar érzés ám, ha szexbabának érzed magad a kapcsolatban.
Márpedig, ez most konkrétan az a kategória, ahol csak magadnak akartál jót a szexben, ő meg a csendes, együttműködő fél lett volna. Gondolom nem először.
Ha valaki ennyire érzékenyen reagál valamire, annak története van, amin érdemes lenne elgondolkodnod.
Ez teljesen felháborító 🤣
Hány éves a barátnőd meg a válaszolók?
12?
Hagyd ott, mert ezzel a nővel csak a bajod lesz.
“Tárgyiasítom a barátnőmet, és ez nem tetszik neki. Normális ez a nő??!”
Legalább tudjuk, hogy nem az eszedért vagy az empátiádért szeret… 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
"csak neked jó"... Szerintem ebből a csak nekem jóból jut vissza őneki is .... Vagyis valójában nem csak nekem jó...
Ha valami az egyik felet pluszban feldobja (persze nem undorító hogy perverz dolgokra gondolok)... abból 'profitál' a másik fél is
Másfelől, ez egy olyan kapcsolat amiben mindegyik fél 'kihasználja/használja' a másikat szexre. Vagyis vehetjük úgy hogy mint ketten szexuális 'tárgyak' is vagyunk a másik részére. De azért ne egy toszógép párosra gondoljatok..
Vannak érzelmek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!