Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitanom kellene? El kellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitanom kellene? El kellett utaznom egy fontos ugyben par hetre. Mikor viszzajottem beleneztem a baratnom telefonjaba mert egy ideje nagyon fura megerzesem volt Na es nem veletlenul..

Figyelt kérdés

Csetelt egy faszival akirol elotte soha nem hallottam. De volt egy masik olyan akire o irt ra nokent hogy nagyon ismeros neki de a faszi szerencsere elharitotta hogy neki felesege es gyereke van. Miutan probaltam megbeszelni vele ö kitorolte az uzeneteket es megmutatta a telefonjat hogy nezzem meg o nem csetel senkivel es en vagyok a hulye.. o csak engem szeret stb.

Probalok tul lepni ezen es csak rendszeresen eszembe jut. Mit csinaljak? Nem tudok igy bizni es szenvedek. F/40

dec. 11. 00:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De most a titokba telefonalas megcsalas?
dec. 16. 09:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem, nem a telefonálás a megcsalás.

Az a megcsalas, hogy azzal a pasival valszeg már több alkalommal lefeküdtek. És lenne egy tippem, hogy nem ő az első

dec. 16. 09:42
 13/16 A kérdező kommentje:
Ez csak feltetelezes. Vannak nok akiknek kell az izgalom hogy keresik oket.
dec. 16. 10:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Nyugtasd magad ezzel.

Akkor minek írtad ki a kérdést, ja nem fogadod el a valaszt?

dec. 16. 10:40
 15/16 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom a valaszod. Csak feltetelezes nem bizonyitek
dec. 16. 11:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Má nemazé de kell nekem olyan nő akinek nem szent a párkapcsolat? Az hogy idegenekkel k.csögösködnek emberek mondjuk átverés vagy egyéb az sem elfogadható de hogy a saját párjával akivel él? Az is szempont mennyire van kiábrándulva belőled mert baromi fárasztó szinte mindenkiben csalódni és ez is lehet az oka hogy kevésbé lelki ismeretes veled. A jó emberek is sokszor azért jók mert fontosnak vagy hasznosnak akarják magukat érezni vagyis nem teljesen önzetlenül tesznek jót, mert a saját önbecsülésüknek jó érzés és ez is egyfajta önérdek. Tehát hiába jönnek a de hát vannak jó emberek szöveggel, az igazán komolyan jó lelki ismeretes emberekből tudtommal nem sok van. Sőt sokszor azok az igazán jóindulatúak akikről nem is tudjuk mert nem látszik rajtuk meg sokszor tudnak ők is önzők lenni mert nagyon fáradtak az életbe vagy nagyon nincs már türelmük hatmilliomodjára segíteni azokon akikről sokszor idővel kiderül hogy nem is érdemelték meg, vagy meg tudta volna oldani nélkülem vagy egyéb okok.

Tehát számít mennyire lett ennyi év alatt kiábrándulva az emberiségből, életből és ezáltal hozzád is romolhat a hozzád állása. Az is lehet hogy belefáradt az évtizedek óta tartó kísértésekbe mert mindig lát valakit aki nagyon tetszik neki de nem feküdhet le velük mert most te vagy a párja, régebben meg lehet hogy a pasinak volt párja... Én pl szinte mindig olyanokért vagyok odáig akiknek van párja, vagy nincs de szinte nullának tűnik az esélyem, mire meg valamelyik lefeküdne velem addigra meg lehet nekem lesz párom, nekem meg szent a becsület... Nem olyan egyszerű az embereket korrektül megitélni, rájuk látni. Talán nem ilyen választ vártàl de asszem az egyik legbölcsebb írás itten. Ezzel nem azokat védem akik nem korrektek, csak értelmezem hogyan működnek.

dec. 16. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!