Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire fontos a magasság?...

Mennyire fontos a magasság? Nincs ez kicsit az utóbbi időben túl hype-olva?

Figyelt kérdés
Nem ez határozza meg, hogy milyen emberek vagyunk.

nov. 23. 22:03
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, én csak 156 cm vagyok.
nov. 23. 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Anélkül is lehetsz erős meg okos, meg nézhetsz ki jól, tehát semmi értelme.
nov. 23. 22:20
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Nincs túlhypolva közepesen fontos
nov. 23. 22:27
 4/10 anonim ***** válasza:
20%

Nem a magasságunktól leszünk jó, vagy rossz emberek. Szerintem nincsen "túlhypeolva" a téma, azonban az utóbbi években valóban többet foglalkoznak vele általánosságban az emberek, mint előtte. Szerintem ez részben annak köszönhető, hogy nőtt mindkét nem átlagmagassága.

Az én szememben nem a magasság a legfontosabb, pl. párkapcsolat esetén, de nem is teljesen elhanyagolható dolog, szerintem.

nov. 23. 22:40
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Nem ez határozza meg valóban, hogy milyen ember vagy, de azt azért részben igen, hogy akarok-e veled dugni vagy sem, ami egy fontos része a párkapcsolatnak.
nov. 23. 23:01
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
188cm férfi vagyok. Biztosan nem akarnék kisebb lenni. Így is sok szarság éri az embert, hát még ha alacsony is lennék! 😬😬😬
nov. 23. 23:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem a mostani időkben, hanem az őskorban lett ez belénkkódolva. Egészséges nőkben kódolva van, hogy inkább a férfias férfiakhoz vonzódnak, akik bizony erősebbek, magasabbak náluk.

Ösztönös dolog ez, és nincs túlhájpolva.

Keserű, de szerintem a testalkatunk is meghatároz minket, mint minden velünk kapcsolatos dolog.

Ha valaki pl 40 éves, de 20 évvel fiatalabbnak néz ki a koránál, nem csoda, ha fiatal, még éretlen kvázi gyereknek kezelik, tegezik a boltokban... Stb.

nov. 24. 00:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem olyan fontos a többségnek. A szélsőségek lehetnek problémàk, mint minden másban.

Én pl 160 centi vagyok, annyi kikötésem volt, hogy nàlam magasabb legyen a partnerem, ami nem egy lehetetlen elvàrás.

nov. 24. 01:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ez túl hypeolva, csak te nem tudod feldolgozni, hogy elutasítottak téged a magasságod miatt.

Én 159 centis nőként nekem csak annyi volt az elvárásom, hogy minimum 5 centivel legyen magasabb tőlem a férfi. Párom 172 centi. Nekem ez teljesen megfelel.

Egy magasabb nőnél, gondol ez már változik. Fogadd el és lépj tovább.

nov. 24. 07:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Sztem nincs sokkal jobban hype-olva, mint régen, csak most jobban előtérbe kerül az, hogy a magasabb emberek milyen előnyöket élveznek, mert több internetes platformon előkerül. Régen nem volt online társkereső profil, ahova beírta Random Rozi, hogy csak magasabb férfival vagy 180+-ossal hajlandó ismerkedni, de a 40 évvel ezelőtti Random Rozi is ugyanolyan eséllyel rendelkezett ugyanazokkal az elvárásokkal, csak nem volt közszemlére téve ország-világ előtt. Meg régebben is a magas csajok lehettek kifutómodellek, csak most már több anyag van erről a neten, hogy mik a követelmények. Vagy épp a magasabb férfiak sikeresebbek a munka világában a magassággal járó pozitív előítéletek miatt baromi régóta, csak mostanra kerültek napvilágra ezek a kutatások.
nov. 25. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!