Mennyire fontos a magasság? Nincs ez kicsit az utóbbi időben túl hype-olva?
Nem a magasságunktól leszünk jó, vagy rossz emberek. Szerintem nincsen "túlhypeolva" a téma, azonban az utóbbi években valóban többet foglalkoznak vele általánosságban az emberek, mint előtte. Szerintem ez részben annak köszönhető, hogy nőtt mindkét nem átlagmagassága.
Az én szememben nem a magasság a legfontosabb, pl. párkapcsolat esetén, de nem is teljesen elhanyagolható dolog, szerintem.
Nem a mostani időkben, hanem az őskorban lett ez belénkkódolva. Egészséges nőkben kódolva van, hogy inkább a férfias férfiakhoz vonzódnak, akik bizony erősebbek, magasabbak náluk.
Ösztönös dolog ez, és nincs túlhájpolva.
Keserű, de szerintem a testalkatunk is meghatároz minket, mint minden velünk kapcsolatos dolog.
Ha valaki pl 40 éves, de 20 évvel fiatalabbnak néz ki a koránál, nem csoda, ha fiatal, még éretlen kvázi gyereknek kezelik, tegezik a boltokban... Stb.
Szerintem nem olyan fontos a többségnek. A szélsőségek lehetnek problémàk, mint minden másban.
Én pl 160 centi vagyok, annyi kikötésem volt, hogy nàlam magasabb legyen a partnerem, ami nem egy lehetetlen elvàrás.
Nincs ez túl hypeolva, csak te nem tudod feldolgozni, hogy elutasítottak téged a magasságod miatt.
Én 159 centis nőként nekem csak annyi volt az elvárásom, hogy minimum 5 centivel legyen magasabb tőlem a férfi. Párom 172 centi. Nekem ez teljesen megfelel.
Egy magasabb nőnél, gondol ez már változik. Fogadd el és lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!