Csajok? Ti kire szavaznátok 172 cm magas nő helyében? Mindkét pasi jófej 30-as! Jóképű szőke kék szemű 175 cm átlagos alkatú, vagy nem annyira jóképű (átlagos) 188 cm barna szemű, kopaszodó pasi közül? Nagyon fontos nálatok a magasság?
Figyelt kérdés
2023. máj. 26. 20:42
1/11 anonim válasza:
Sosem volt zsánerem szőke.. a magasság lényegtelen, a szemszín is. De a tiszta tekintet az alap:)
2/11 A kérdező kommentje:
Szőkésbarna, de igazából az mindegy...a magasság tekintetében? A magasabb mindig a nyerő?
2023. máj. 26. 21:02
3/11 anonim válasza:
Nálam legyen magasabb az tuti-ennyi volt a kritérium mindig.
4/11 anonim válasza:
Ezek csak külsőségek. Ebben az adott helyzetben a belső tulajdonságaik megismerésére hajtanék és az alapján döntenék. A "jófej 30-as" az kevés ennek eldöntésére.
5/11 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a magasság az nem annyira fontos? Csak hogy legyen magasabb? Mondjuk magassarkú az már a 175 cm srácnál gáz lenne.
2023. máj. 26. 21:26
6/11 anonim válasza:
5 Kompromisszum nélkül sosincs egyetlen kapcsolat sem. Ha az adott fazon szimpatikus, és érdekes, nbem ragaszkodik egyetlen nő sem a magassarkúhoz-szerintem. Nem ez a valós lényeg. Maga az adott ember a lényeg.
7/11 anonim válasza:
Milyen felszínes emberek vannak édes istenem. De legalább megtaláljátok egymást jobb esetben... Normális ember nemtől függetlenül nem úgy választ párt, hogy x magas legyen, lehetőleg y hajszínnel, és z szemmel, hanem beleszeret valakibe a stílusa, lelki világa, gondolkodásmódja, humora, érdeklődési köre, erkölcsei és hasonlók miatt. A külső csak annyira játszik közre, hogy az alap vonzalom meglegyen, önmagában semmit nem ér és mint mondtam az alapon túl (higiénia és átlagos külső) rohadtul lényegtelen.
8/11 A kérdező kommentje:
Értem. A csaj akinek csaptam a szelet, majdnem összejöttünk, bejövök neki mondta, erre benyögi hogy ő fel szeret nézni a pasijára, csak magas 185+volt neki idáig, és olyan kell neki mégis. A magassarkút imádja. Ja és persze nem szeretné ha a barátságunk rámenne.
2023. máj. 26. 22:07
9/11 A kérdező kommentje:
Ő akart velem összejönni, de valaki más is csapta a szelet aki magas, inkább ő kell neki. Gáz!
2023. máj. 26. 22:09
10/11 anonim válasza:
Az alacsonyabb jóképűre szavazok, a szőkeség mondjuk kicsit hátrány, a túl világoskék szem is hátrány, de gondolom nem ez volt a kérdés hanem a magasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!