Ha valamiről bebizonyosodik, hogy nektek fontos, másnak/másoknak nem, leálltok vele?
Nem. Más nem befolyásol, az én életem, úgy csinálom, ahogy nekem jó. Nyilván addig, amíg ezzel másoknak nem teszek rosszat.
Kitartok a hobbim mellett, nem hiszem, hogy zavarnék vele bárkit is. Sport és olvasás: úgy, mint a 2-es válaszoló.
Környezetvédelem. Igyekszem kitartani a már megszokott új életforma mellett, és rávezetni a családomat is.
Ha mondjuk kirándulás tervezéséről van szó, nem ragaszkodom a saját álláspontomhoz, az a jó, ha mindenkinek jó, tehát alkuképes vagyok.
Igen leállok.
Már kényszer lenne a részéről, vagy már sajnálat.
Nem állok le, ami nekem fontos az nekem fontos, nem másoknak.
Most álljak le az autóépítéssel, mert a szomszédnak jó a széria Focus is? Vagy álljak le az építkezéssel, mert anyámnak az is megfelel, ha én lakásban lakom és neki mindegy, hogy van-e kertem?
Kicsit nonszensz így belegondolva, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!