Lányok. Nektek mennyire fontos partner választásnál, a pasi anyagi helyzete?
Így van.
Egzisztencia, befolyásos legyél, nagy ismeretséggel.
Aztán jön csak a többi.
A emberi értékek ma már nem menő dolgok.
Nekem úgy, hogy nem nagyon voltak még kapcsolataim (nem emiatt!), elméletben viszonylag fontos: értem alatta, hogy félig-meddig viccből mindig abban reménykedtem, hogy majd jól házasodom és akkor lesz pénzem arra, hogy ne feltétlenül a munkámból éljek, hanem az lehessen a munkám, amit szeretek.
Viszont! Azt hiszem, hogy amint bejön a képbe a vonzalom vagy a szerelem, rögtön fontosabbá válik mindennél, és ott a válasz, hogy "együtt megoldunk mindent".
20-on eves koromban csak az szamitott, hogy legyen jovokepe, munkaja, ha egyutt megyünk nyaralni ne en fizessem az ö reszet is, hanem mindent felesben
30as eveimben jott ket nagy szerelem is, mindketszer csoringerekbe szerettem bele. Az egyiket x ev utan el kellett volna tartanom, mert kitalalta, hogy nincs kedve dolgoznia.
A masikat meg nekem kellett volna, etetnem, itatnom, punciztatnom, mikozben a penzet o csak szorakozasra, alkoholra, dohanyra, tippmixre költötte.
Most igy 50es eveim elejen uzenem a fiatalabb nőknek, hogy igenis nézzék meg milyen anyagi hatterrel rendelkezik a csóka, de főleg azt, hogy hogyan all a penzhez : van-e megtakarítása, gondol-e a jovojere (nyugdij, eü), tud-e takarekoskodni, szamolni, van-e veszfirgatokonyve, ha baleset/kirugas stb érné. Tehat, ha csak el a manak, onzo, szorja a penzt vagy epp rohadt smucig...keruld el.
Nem ez áll az első helyen, és nem is kizáró tényező, de nyilván számít.
Leginkább akkor, ha a nő sem keres sokat, mert úgy nehéz eltartani a pasit. Ráadásul, hiába hangsúlyozzuk a modern korban a nemek közötti egyenlőséget, valamilyen szinten mégiscsak megmaradtak a nemi szerepek, így pl az is, hogy a ffi ebben is "erősebb", hiszen az anyagi biztonság nyújtása is egyfajta presztizse a ffinek.
Tehát ezek nem feltétlenül anyagias elvárások a nők részéről, mint inkább ösztönösek.
De általában nem is azok titulálják "aranyásónak" ezeket a nőket, akik pénzesek, hanem a lecsúszott, csalódott, hibáit másban kereső csóringer lúzerek. (lásd:#1, 3, 6 hsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!