Férfiak! Mekkora súlyú nőt tudtok felemelni és tartani is néhány percig?
Figyelt kérdés
Tartani olyan értelemben hogy nem kerül jelentős erőfeszítésbe, tehát nem kezdtek izzadni, lihegni attól hogy a karotokban van2023. jan. 11. 11:14
1/21 anonim válasza:
Fizikumtól függ, ha néhány percig kell tartani az nálam 85 kg. Az sem mindegy hogy mennyi az a néhány perc.
2/21 anonim válasza:
Nem sok nőt emelgetek. A feleségem 60 kiló, ha jobb formában vagyok, meg tudom emelni, és tartani.
3/21 anonim válasza:
180kg
Fekete Laci voltam!
Megéheztem, megyek eszek egy tepsi rakott krumplit!
4/21 anonim válasza:
Erotikus darut használok, - nem fogok sérvet kapni senki miatt!
6/21 anonim válasza:
50-55 között ha nem kapaszkodik.
Ha kapaszkodik akkor kicsit több, de nem sokkal.
7/21 anonim válasza:
De ha ő emel fel téged akkor nem kell ezzel foglakozni.
8/21 anonim válasza:
Nem vagyok hajlandó emelgetni őket. Miért kéne ezt nekem?
9/21 anonim válasza:
#4es
Gondolom csak azok keresik a társaságod. Hasonló hasonlóval.
10/21 anonim válasza:
9es, nem élsz együtt nővel, igaz?:D
Hogy miért kell emelgetni őket? Hogy elérje a felső polcot:D
Persze, odahúzhat egy széket is, de az ilyen jellegű együttműködések tökre tudják fejleszteni a kapcsolatot.:D
Amúgy 50-60 kg környékén. Persze attól is függ milyen fogással. A hátamon vagy a vállamon átvetve vszeg nagyob súlyt is elbírok sokáig, de karban tartva, vagy térd magasságban magasra emelve ennyi.
De mivel a feleségem ennyi kg, igazából nincs is szükség arra, hogy többet tudjak emelni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!