Szerintetek vannak olyan emberek, akiket nem zavar egy párkapcsolatban egy túlságosan ragaszkodó partner?
Vannak emberek akik képesek lennének rá hogy sülve főve csak a másikkal legyenek, én is ismertem hasonlót. Viszont ők szerintem csak szintén ugyanolyan partnerrel jöhetnek ki jól, mert ha csak az egyik ilyen, akkor idővel az egyikük érdekei sérülni fognak. Vagy a ráakaszkodás lesz zavaró, vagy a túl sok külön töltött idő.
Szerintem többségünk átlagban meg egyetért az énidő fontosságában és jogosságában.
Viszont ezt véletlen se keverjük össze az időről időre egyik fél általi teljes kivonulással, vagy a teljes érzelmi elérhetetlenséggel, vagy azzal hogy bizonytalanságban tartja a partnerét a valós szándékaiban, esetleg a távollétének ideje tekintetében. Mert akkor ott megint másról lenne szó, az már egy elég káros manipulációs gyakorlat lenne ebben a formában.
Tehát az önidő teljesen jó és szükséges, jogos dolog. De kölcsönösnek kell lennie, és olyan formában hogy az a bizalmat és elégedettséget is szolgálja.
Vegignezned,ahogy csinalom a mikormozesem 5 oran at?
Hajfestesemwt is?
Futnal is velem orakig?
A bevasarlast is cipelned? Mer ha jossz,cipelsz.
Bulizaskor is kisergetnel?
Nemelyiknel hasznos lenne a jelenleted az biztos.
Biztos létezik ilyen is
Nekem is volt ilyesmi kapcsolatom, borzalmas volt a végére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!