Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek vannak olyan...

Szerintetek vannak olyan emberek, akiket nem zavar egy párkapcsolatban egy túlságosan ragaszkodó partner?

Figyelt kérdés
A többség szerintem egy idő után fojtogatónak érezné a túlzó ragaszkodást. Vannak olyan emberek, akiknek nincs szüksége énidőre és nem érzik terhesnek az ilyen mértékű ragaszkodást?

2023. dec. 10. 01:31
 1/10 Hyron válasza:
100%
Nem hinném, hogy sokan örülnének egy ilyen szélsőséges tulajdonságnak, de biztos van olyan aki értékelné de ha csak belegondolsz mellette kicsit nehéz lehet az egyéni életet managelni.
2023. dec. 10. 02:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Vannak emberek akik képesek lennének rá hogy sülve főve csak a másikkal legyenek, én is ismertem hasonlót. Viszont ők szerintem csak szintén ugyanolyan partnerrel jöhetnek ki jól, mert ha csak az egyik ilyen, akkor idővel az egyikük érdekei sérülni fognak. Vagy a ráakaszkodás lesz zavaró, vagy a túl sok külön töltött idő.

Szerintem többségünk átlagban meg egyetért az énidő fontosságában és jogosságában.

Viszont ezt véletlen se keverjük össze az időről időre egyik fél általi teljes kivonulással, vagy a teljes érzelmi elérhetetlenséggel, vagy azzal hogy bizonytalanságban tartja a partnerét a valós szándékaiban, esetleg a távollétének ideje tekintetében. Mert akkor ott megint másról lenne szó, az már egy elég káros manipulációs gyakorlat lenne ebben a formában.

Tehát az önidő teljesen jó és szükséges, jogos dolog. De kölcsönösnek kell lennie, és olyan formában hogy az a bizalmat és elégedettséget is szolgálja.

2023. dec. 10. 02:48
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Talán csak akkor nem, ha a másiknak is van egy kis defektje, és kiegészítik egymást. Példál a másik igényéli az állandó, biztatást törödést, mert enélkül bizonytalan mint egy gyerek.
2023. dec. 10. 03:03
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Ha társfüggők mind a ketten akkor nem.
2023. dec. 10. 05:46
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem az ilyen tönkre teszi a kapcsolatokat. Szóval egy darabig lehet lenne..
2023. dec. 10. 06:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen párom,aki állandóan velem akart lenni.Utálat,majd gyűlölet lett belőle.Már akkor sem állok vele szóba,ha néha az utcán látom.
2023. dec. 10. 07:08
 7/10 anonim ***** válasza:
45%

Vegignezned,ahogy csinalom a mikormozesem 5 oran at?

Hajfestesemwt is?

Futnal is velem orakig?

A bevasarlast is cipelned? Mer ha jossz,cipelsz.

Bulizaskor is kisergetnel?

Nemelyiknel hasznos lenne a jelenleted az biztos.

2023. dec. 10. 07:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Biztos létezik ilyen is

Nekem is volt ilyesmi kapcsolatom, borzalmas volt a végére

2023. dec. 10. 09:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Férfi vagy/nő?
2023. dec. 10. 12:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Azonos nemű, meleg kapcsolat.
2023. dec. 10. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!