Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitanom kellene? El kellett utaznom egy fontos ugyben par hetre. Mikor viszzajottem beleneztem a baratnom telefonjaba mert egy ideje nagyon fura megerzesem volt Na es nem veletlenul..
Csetelt egy faszival akirol elotte soha nem hallottam. De volt egy masik olyan akire o irt ra nokent hogy nagyon ismeros neki de a faszi szerencsere elharitotta hogy neki felesege es gyereke van. Miutan probaltam megbeszelni vele ö kitorolte az uzeneteket es megmutatta a telefonjat hogy nezzem meg o nem csetel senkivel es en vagyok a hulye.. o csak engem szeret stb.
Probalok tul lepni ezen es csak rendszeresen eszembe jut. Mit csinaljak? Nem tudok igy bizni es szenvedek. F/40
Ami neki kell egy férfitól, azt te a jelek szerint nem tudod megadni neki és lehet, hogy - ezt neked kell tudnod, van-e alapja erre vagy sem, de - fél attól, hogy nyíltan felvállalja előtted a szakítást, az életedből kilépést.
Én békével odébbállnék, - nem fog egyikőtök sem megváltozni már és ez a helyzet már nem fog javulni, csak egymás idejét raboljátok.
"Miutan probaltam megbeszelni vele ö kitorolte az uzeneteket es megmutatta a telefonjat hogy nezzem meg o nem csetel senkivel es en vagyok a hulye"
Akkor vágd csak a fejéhez, hogy márpedig te láttad azokat az üzeneteket, és ezt már nem mossa le magáról, ráadásul ezzel is csak magát minősíti, hogy a képedbe hazudik. Legalább hamar túlleszel rajta, ennyi idősen még van esélyed megismerni egy normálisabb nőt.
A faszi akivel csetelt. A faszi olyanokat irt hogy otthon vagy mar atmegyek. O meg olyat valaszolt hogy te nem adod fel ( de ebbol az jott le hogy o mar elharitotta a faszit) Masik esetben hogy meg nem vagyok itthon. Miert nem azt mondta hogy baratom van nem jossz at?
Egy masik nap meg hogy biztos nem jo mert en szabin leszek. Es akkor tenyleg szabin is voltam.
Azt mondta a bukta utan hogy hivjuk ezt a faszit fel ( nem tudja hogy olvastam az uziket) es beszeljunk vele es akkor majd latom hogy o csak egy barat.
Nem szokatam ez volt az elso alkalom az evek alatt. Egyszeruen volt egy megerzesem hogy valami nincs rendben.
Mindegy megprobalom elfelejteni az egeszet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!