Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért cinkeskedik velem?
Figyelt kérdés
Barátom gyakran cinkeskedik velem. Elég gyakran kiaszal, gyakran mások előtt is. Megmondtam neki, hogy ez elég gáz, de szerinte ez flash viselkedés. Egyszerűen nem vágja, hogy ezzel megbánt engem, akárhányszor elvakerolom neki.
Gondoltam rá, hogy lepattintom, ha tovább rázza a pofonfát, de mégsem tudom leoffolni. Mit tegyek?
dec. 10. 06:15
2/7 anonim válasza:
Tanulj meg előbb magyarul te kis Z generációs kötsögfa.
3/7 anonim válasza:
Néha elképzelem, hogy az ilyen embereket úgy igazából nekifutásból lerúgom a gcibe...
4/7 Grizesteszta válasza:
Rúgd ki és keress helyette egy irodalmárt!
5/7 anonim válasza:
"Gondoltam rá, hogy lepattintom, ha tovább rázza a pofonfát, de mégsem tudom leoffolni."
Itt már túltoltad a kamut...
6/7 A kérdező kommentje:
3 - Ugye? Ezzel az állandó májerkedéssel nálam is totál feltolja a plafont. Pedig sokszor elvakeráztam neki, hogy kajak keresztre visz ezzel a viselkedéssel, de azt mondja, én pörgöm túl a szitut. A spanok is azt mondják, hogy le kéne repítenem, de sajnos nagyon rárepültem :(
dec. 10. 12:00
7/7 anonim válasza:
Humor kategóriába kérjük átrakni a kérdést!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!