Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek azzal, hogy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek azzal, hogy ilyen kényes puhány a párom?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt, én 26N,ő 32F.

Nagyon szeretem a párom, de annyira kis érzékeny, puhány jellem. Gyakran rosszul van, izgul, fél, hogy valami komolyabb betegsége van. Ha megfázik, rögtön a halálán van, nem tud menni, nem bírja (én közben ugye csinálom a napi dolgokat ugyanazzal a betegséggel, cipelem a napi terheket). Egy torokfájás miatt is órákat izgul, hogy ő már nem megy közösségbe.

Nagyon szeretem, de annyival tökösebbnek érzem magam nála.

dec. 9. 13:21
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
100%
Mióta a párod ?
dec. 9. 14:00
 12/23 A kérdező kommentje:
Egy éve már. Eleinte is ilyen volt, régóta ismerem, nem tudtam, hogy ennyire zavarni fog
dec. 9. 14:04
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Az en parom is ilyen. En se ertem. Egy setara, turara nem tudunk elmenni ugy h be kezdjen el valamire 25 evesen panaszkodni. Am tenyleg vicc, en volt h minusz 20 fokban hoviharban turaztam a Tatraban egyszer ugyhogy teljesen elvesztettuk az utvonalat es meg ugy sem panaszkodtam ennyit
dec. 9. 14:10
 14/23 anonim ***** válasza:
95%
Mivel ennyire idegesít - s teljesen jogosan -, engedd el, te keress egy talpig férfit ő meg egy szintén mimózát.
dec. 9. 14:31
 15/23 anonim ***** válasza:

A betegséges rész hát jobb, ha tudod a férfiak 99% ilyen. Papot hívatnának egy náthára.

A többi viszont, ilyen volt mikor szerelembe estél, szóval ez nem új dolog. Ha igazán szerelmes az ember a másik ilyen kattanásait elfogadja, mert senki sem tökéletes. Neked is van kattanásod mindenkinek van valami.

Ha nem tudod elfogadni inkább szakíts, mert ha most ideges leszel később még idegesebb és egyre roszabb lesz.

dec. 9. 14:33
 16/23 anonim ***** válasza:
71%
Mondogasd neki, hogy ne nyafogjon már mindenen mint egy unott nagyi, mert elég boozis
dec. 9. 15:12
 17/23 anonim ***** válasza:
94%
Én ezt nem viselném el. Akkor mitől férfias?
dec. 9. 15:20
 18/23 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos én ia belefutottam már ilyen nyámnyila pasikba. Egyáltalán nem tudtam rá férfiként tekinteni. Aztán csak viták voltak belőle mert engem zavart aztán elváltak útjaink.
dec. 9. 15:26
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek :c féltem, hogy velem van a nagy baj
dec. 9. 15:35
 20/23 anonim ***** válasza:
57%
Ez a felhozatal kb a mai fiatal pasikból. Ezért ismerkedek én ötvenesekkel
dec. 9. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!