Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek azzal, hogy ilyen kényes puhány a párom?
Egy éve vagyunk együtt, én 26N,ő 32F.
Nagyon szeretem a párom, de annyira kis érzékeny, puhány jellem. Gyakran rosszul van, izgul, fél, hogy valami komolyabb betegsége van. Ha megfázik, rögtön a halálán van, nem tud menni, nem bírja (én közben ugye csinálom a napi dolgokat ugyanazzal a betegséggel, cipelem a napi terheket). Egy torokfájás miatt is órákat izgul, hogy ő már nem megy közösségbe.
Nagyon szeretem, de annyival tökösebbnek érzem magam nála.
A betegséges rész hát jobb, ha tudod a férfiak 99% ilyen. Papot hívatnának egy náthára.
A többi viszont, ilyen volt mikor szerelembe estél, szóval ez nem új dolog. Ha igazán szerelmes az ember a másik ilyen kattanásait elfogadja, mert senki sem tökéletes. Neked is van kattanásod mindenkinek van valami.
Ha nem tudod elfogadni inkább szakíts, mert ha most ideges leszel később még idegesebb és egyre roszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!