Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! Ti szeretitek a mai elnőiesedő cukifiúkat?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok:
Ezek nem férfiasak, hanem aranyosak, helyesek, de semmi karakter vagy keménység nincs bennük. A kis mezít lábuk, az arckifejezésük, az egész kisugárzásuk abszolút nem férfias. A mai nők tényleg erre buknának?
2012. nov. 3. 13:43
1/15 anonim válasza:
Dehogy buknak.A tiniknél menő csak.
A nőknek férfi kell,és nem ilyen hm utánzat
2/15 anonim válasza:
NEM! abszolút nem jönnek be ezek a lányos fiúk... többek között ezért SEM válogatok a korosztályomból. sajnálom, de nekem nem jönnek be a ratyis férfiak, ezek meg azok.
3/15 anonim válasza:
Kis b*zik. Vissza kéne állítani a kötelező katonaságot
4/15 anonim válasza:
Ezek hol cukifiuk? Ezek gyökerek nem cukifiuk
5/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem jönnek be!!
:/
19/L
6/15 anonim válasza:
Ebben mi az elnőisedés, de most komolyan? Ez 2 tini srác, akik jó szórakozásnak tartják, hogy kajázás közben baromkodnak meg pofákat vágnak és ennyi... A tini 90% ilyen, mit vagy ezen úgy kiakadva? -.-" attól, hogy neked nem volt és valszeg sosem lesz csajod még ne őket hibáztasd, hanem magadban keresd a problémát
7/15 anonim válasza:
Nem értem mi problémátok van velük, teljesen átlagos kamaszok....
8/15 anonim válasza:
Figyelj, ezek egyáltalán nem cuki fiúk, nézz meg engem, én tényleg az vagyok, kisfiús testalkat babapofi, szép szemek, hosszabb szempillák, egyetlen férfias vonásom a nagy orrom és mély hangom.
9/15 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jönnek be. 14/L
10/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!