Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szeretitek, ha a barátnőtök kicsit úgy viselkedik, mint ha az anyukád lenne?
A barátnőm ne viselkedjen úgy, mint az anyám.
Tudok magamról gondoskodni, és a kedveskedés pedig egy barátnőnél is alap.
Ők szeretik, csak én nem.
Főleg, amikor egyenesen anyucitól "jön", és azt hiszi, én is azért vagyok, hogy "kiszolgáljam". :)
Ez érdekes egyébként, mert én egy férfitől nem azt várom, hogy nagybetűs "Férfi" legyen a hagyományos értelemben. Sőt. Elég modern gondolkozással rendelkezem ez ügyben.
Viszont "anyáskodni" sem kívánok senki felett.
"Na mi a modern gondolkodás ha nem az anyáskodás?:)"
Itt már összekeveredtek a fogalmak.
Azt értettem "modern" gondolkozás alatt, hogy nem várom el a férfitől azt, hogy családfő, családfenntartó, stb. legyen. Nem várom, hogy egyoldalúan felnézhessek rá (ez legyen kölcsönös). Sőt, azt sem várom, hogy "megvédjen", szóban főleg nem- vagy, hogy nálam határozottabb, dominánsabb legyen.
Ezt sokan össze szokták keverni azzal, hogy az ilyen nők, a "modern gondolkozásúak" az olyan "kisfiúkat" szeretik, akik anyuci szoknyája mellől költöznek hozzájuk, és akikről aztán "gondoskodhatnak", mert nem tudnak felnőtt férfiak lenni.
Pedig nem- kifejezetten fárasztó lenne.
Van egy harmadik fajta férfi is: az én partnerem ilyen. Nem gyámoltalan, nem nyámnyila, nem vár anyáskodást, de irányítani, dominálni sem akar. :)
Arra írtam, hogy összekeveredtek a fogalmak: hogy a kérdezőnek például nem "fontosak" a nők jogai, feltételezem, hagyományos értelemben nőies nő.
Viszont nála ez fura módon "anyáskodást" jelent.
Sőt, a kérdésből kiindulva: azt jelenti, hogy a nő úgy viselkedik, mintha az anyukája lenne a férfinak? :O
(Na- ezt az értelmezését se hallottam még a hagyományos szerepeknek :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!