Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti szégyenlenétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szégyenlenétek a haverjaitok előtt, ha a barátnőtök pattanásos lenne?

Figyelt kérdés

Őszinte válaszokat várok. Ha nem: akkor mért nem ?

Ha igen: akkor miért igen?

2012. okt. 4. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ha csak annyi baja van akkor biztosan nem,
2012. okt. 4. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Még pedig azért.Mert az én barátnőm.Én szeretem.Nekem felel meg,és nem nekik.

Remélem ez kielégítő magyarázat

19F

2012. okt. 4. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez érdekel téged, akkor nem is szereted igazán azt a lányt. Kit érdekel, h mit gondolnak a többiek?? Az a fontos, h te jól érezd magad a leányzóval... Vagy tévedek??
2012. okt. 4. 15:45
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Gondolom te vagy a pattanásos csaj.
2012. okt. 4. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy tapasztalat:

nekem sajna erősen zsíros hajtípusom van, csak 1 napot bír ki mosás után, utána már csúnyácska. Ezért sűrűn kell mosnom, főleg mikor a barátommal vagyok. Mondtam is neki egyszer, hogy nem kellemetlen neki, mikor mondjuk nincs időm és olyan a hajam? Meg hogy mit gondolnak a rokonai? (Épp vártunk rokonokat hozzájuk.)

Erre azt válaszolta, hogy nagyon nem érdekli, hogy mit mond bárki erről, meg ha még úgy is lenne, szó szerint idézem: "kinyalhatják a seggemet meg a tiédet is".

De lehet már hatékonyan kezelni a pattanásokat. Zineryttel próbálkozzál. :)

Élesztős, citromos pakolás is jó.

21/l

2012. okt. 4. 16:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Én már közelebb vagyok a 30-hoz mint a 20-hoz, de sajnos nagyon problémás a bőröm a mai napig. Már szerencsére nem gyulladt pattanásos, de tág pórusú és zsíros vagyis nem szép sajnos igazán. Már elfogadtam, hogy sose lesz bababőröm. A párom azt mondta, hogy annyira szeret, hogy neki még ez is szexi bennem, hogy nem makulátlan a bőröm, mert ez ÉN vagyok:) és esze ágában sincs szégyellnie a haverjai előtt. Ha szeret a barátod, akkor neked sem kell aggódni!
2012. dec. 31. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!