Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mi idegesít a barátnőtökben, ha ott vannak a barátaitok/haverjaitok is?
Úgy értem, hogy mondjuk ha a barátnőtök ölelget a haverjaitok előtt, vagy megcsókol titeket, az titeket zavar, vagy inkább örültök neki?
Nálatok mi a legdurvább dolog, amit még toleráltok a barátnőtöktől, ha ott vannak a barátaitok?(csak a te haverjaid, és nem a lány haverjai)
Mi idegesít titeket?
Mondanátok példákat?
Kort is írjatok, kérlek.
Köszi!
engem semmi nem zavar, nem a szex miatt "tartom", ugyhogy nem zavar ha egyéb helyzetekben is velem van, sőt...
nemértem miért zavarna ha megcsókol bárhol bármikor?
csak ismerek olyat, aki azon is kiakadt, hogy a barátnője megpuszilta a haverjai előtt.
az én kapcsolatomban nincsenek ilyen problémák, csak érdekel, hogy titeket mi tud nagyon idegesíteni
Nos, volt egy barátnőm, aki állandóan a nyakamban lógott, ami ha csak 2-en voltunk jó érzés volt, de amikor voltak ott mások is, és beszélgettem volna, közben meg állandóan puszilgatott, meg a nyakamba borult, az elég idegesítő volt.
Szerencsére a mostani barátnőm totál normális, és tudja a "normákat"... ami őt idegesítené, azt nem csinálja, mert tudja, hogy engem is idegesítene :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!