Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek azzal, hogy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek azzal, hogy ilyen kényes puhány a párom?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt, én 26N,ő 32F.

Nagyon szeretem a párom, de annyira kis érzékeny, puhány jellem. Gyakran rosszul van, izgul, fél, hogy valami komolyabb betegsége van. Ha megfázik, rögtön a halálán van, nem tud menni, nem bírja (én közben ugye csinálom a napi dolgokat ugyanazzal a betegséggel, cipelem a napi terheket). Egy torokfájás miatt is órákat izgul, hogy ő már nem megy közösségbe.

Nagyon szeretem, de annyival tökösebbnek érzem magam nála.

dec. 9. 13:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Ezért ne szakíts mert többségben hasonlóan viselkednek betegség esetén.
dec. 9. 13:33
 2/23 A kérdező kommentje:
De betegség nelkül is ilyen. Még akkor is, ha csak fáradt, és már rögtön izgul, hogy jaj, beteg
dec. 9. 13:38
 3/23 anonim válasza:
76%
Mi a kérdés?
dec. 9. 13:41
 4/23 A kérdező kommentje:
Hogy miért van ez, mit csináljak ezzel, hogy borzasztóan zavar. Megyek pszichológushoz, beszélek vele, csak kíváncsi vagyok másoo véleményére
dec. 9. 13:43
 5/23 anonim ***** válasza:
72%
Másban is ilyen, vagy csak a betegségeknél?
dec. 9. 13:46
 6/23 A kérdező kommentje:

Hát kb mindenben nagyon érzekeny, túl hideg van, túl meleg van, rossz a matrac, rossz a szék, kényelmetlen a ruha, ennek meg annak rossz az anyaga, túl erős a parfüm.

Ilyen high maintenance ember, ameddig én kb a padlón elvagyok egy takaróval.

dec. 9. 13:49
 7/23 anonim ***** válasza:
80%
Ő ilyen. Fogadd el vagy dobd ki. 32 évesen nem tud megváltozni az ember.
dec. 9. 13:50
 8/23 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon szeretem, de ez halálra idegesít, hogy minden macera így. Köszi! Majd át kell gondolnom a dolgokat
dec. 9. 13:51
 9/23 anonim ***** válasza:
94%

Megváltoztatni ne akard.

Ha nem felel meg így, szakíts vele.

dec. 9. 13:52
 10/23 A kérdező kommentje:
Igen, itt valószínű, inkompatibilitási probléma van
dec. 9. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!