Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van abban valami, hogy miután egy fiú összejön egy lánnyal és puhány lesz, mondhatni "becsicskul"?
becsicskul?? hány éves vagy 5?
véletlen nem arra gondolsz, hogy nem szimplán csak a haveroknak él és van felelősség érzete a kapcsolata iránt?
Szerintem arra gondolsz,hogy papucsok lettek..amennyire ismerek 1-2 fiút,tudom rájuk ezt mondani.
Van barátnőjük,már nem köszönnek..pedig csak sima köszönés! :D És nem is vagyok olyan,akire féltékenykedni kéne szerintem. Ha,meg barátnő nincs ott, hupsz már beszélgetnek is!
17/L
Én is észrevettem ezt. Ez szerintem azért van, mert a hímek lyukra vágynak, és bármit bevállalnak csakhogy rendszeresen (vagyis kis melóval) dughassanak. A nőstény meg hülye lesz ezt nem kihasználni. De ebben a systemben csak az a rossz, hogy pár év után ez vezet oda, hogy a nőstény unja a töketlen pasiját(titokban a nők szeretik, ha kicsit leoltják őket néha, de ezt egyik sem vallaná be soha, de ez még nem baj), ha erkölcsösebb hisztizni kezd, mert nem látja a kiutat, csakhogy ez így no good (ha nem erkölcsös jól ismerjük mi a vége). A hím pedig elveszti haverjait, minden férfiasságát, erejét (fizikaira értem, lehet éppen kigyúrt hegyomlás is).
Mondják, hogy a hímnek el kell hagynia a haverjait, fel kell nőni, családalapítás stb. Igen ez korrektnek hangzik. Azonban, van egy apró dolog, amiről hajlamos megfeledkezni sok ember, ez pedig: Hogyan jössz össze a nővel, akiért ezt vállalod. Jó esetben szerelmes vagy. Az mi? Egy olyan állapot, melyben nincs racionalitás, vagyis átvered magad, mert lényegében ez történik. A szerelemnek nem úgy szakad vége, hogy egyik nap felkelsz és vége elmúlt, hanem egy folyamat, vagyis a hozzá kapcsolódó önátverés is folyamatszerűen működik, így nehéz tetten érni magad, hogy éppen vered át fele magad :) Erre vannak a barátok/haverok, akik már csak puszta jelenlétükkel képesek az embert az önátverésből visszahúzni, és ettől félnek bizonyos nők. Az ilyen nőt kerülni érdemes, csak rossz forgatókönyv sülhet ki belőle. Az én társaságomban, ha valakinek ilyen nője van, én automatice kellemetlen vagyok vele. Search & Destroy van. :D
peace
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!