Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőként neked mi számít ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként neked mi számít ha figyelmességről van szó?

Figyelt kérdés
Pl hogy mindig vegyen neked valami apróságot ha boltban volt? Ha csinál/vesz kávét akkor megkérdezi hogy te is kérsz-e.
tegnap 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindog, de igen aboltos példa is jó, ha tudja milyen ajándékra vágyom, vagy milyen kaját szeretek, nekem az is figyelmesség. A kávés példa is. De az is, hogy pl húgom átjön, ha váltott műszakosak vagyunk és leviszi a kutyát pisilni, hogy ne kelljen annyit várnia szegénynek. Ez is, bàr a kutyának jó, felém egy gesztus.

Figyelmesség, ha látja, hogy fut a lakás besegít, bepakol a mosogatógépbe (és/vagy kipakolja) és nem azért, hogy utána felhánytorgathassa.

Ha rendel kaját, vagy főz, gondol a másikra is. Ha kifogyott valami, kérés nélkül pótolja.

Ilyesmik. Az, amikor teszel valamit azért, hogy a másiknak jó legyen, anélkül, hogy azt külön kérni kéne, vagy valami alkalom miatt "muszáj" lenne.

tegnap 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak az ajándékok, vagy ha udvarias. Inkább az ha rosszul érzem magam észreveszi és szeretne rajtam segíteni, vagy végighallgatja mit gondolok még akkor is ha nem ért vele egyet.
tegnap 11:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon sokat jelent, ha pl. mire hazaérek munkából, a párom lepakol a szárítóról és összehajtogatja a ruháimat vagy elmosogat. Ő mindig azt mondja, hogy ez természetes, de az előző kapcsolataimban nem ehhez voltam szokva.

De ha boltba megy, mindig hoz nekem valamit, amiről tudja, hogy szeretem. Legutóbb egy külföldi kiküldetésről hozott nekem pisztáciakrémet, mert tudta, hogy hetek óta keresem, de sehol nem kaptam. Ezek nagyon jól esnek.

tegnap 12:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül az ajándékok jelentik. Szokott magától venni egy-két finomságot, csak úgy, de nekem többet ér, ha megkérdezi hogy vagyok, hogy aludtam, vagy valamit kérés nélkül is megcsinál. Pl nekem is megmelegíti a kaját. De számos ilyen apróság van.
tegnap 12:21
 5/6 anonim ***** válasza:
83%

Ezek, amit felvettem írtak, mind nagyon jól tudnak esni. De csak akkor, ha 1. magától teszi, 2. nem vár érte cserébe semmit, 3. nem emlegeti fel minden vitánál. Ettől lesz figyelmesség.

UI.: igen, természetesen ez kölcsönös kell legyen.

tegnap 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Boltos példához: mindig nem várom el, sőt igazából soha, de ha néha megtörténik, az jól esik. Ezenkívül az fontos, hogy figyeljen oda arra, amit mondok, főleg ha fontos; ha tud kapcsolódni később vmihez, amit mondtam; megkérdezi, hogy vagyok vagy miben segíthet, ha azt mondom, rossz passzban vagyok vagy beteg vagyok, segít, ha látja, hogy küszködöm, ünnepekre tényleg személyre szóló ajándékot választ. De néha annyi, hogy megkérdezi, kérek-e egy pohár vizet.
tegnap 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!