Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként neked mi számít ha figyelmességről van szó?
Nem mindog, de igen aboltos példa is jó, ha tudja milyen ajándékra vágyom, vagy milyen kaját szeretek, nekem az is figyelmesség. A kávés példa is. De az is, hogy pl húgom átjön, ha váltott műszakosak vagyunk és leviszi a kutyát pisilni, hogy ne kelljen annyit várnia szegénynek. Ez is, bàr a kutyának jó, felém egy gesztus.
Figyelmesség, ha látja, hogy fut a lakás besegít, bepakol a mosogatógépbe (és/vagy kipakolja) és nem azért, hogy utána felhánytorgathassa.
Ha rendel kaját, vagy főz, gondol a másikra is. Ha kifogyott valami, kérés nélkül pótolja.
Ilyesmik. Az, amikor teszel valamit azért, hogy a másiknak jó legyen, anélkül, hogy azt külön kérni kéne, vagy valami alkalom miatt "muszáj" lenne.
Nekem nagyon sokat jelent, ha pl. mire hazaérek munkából, a párom lepakol a szárítóról és összehajtogatja a ruháimat vagy elmosogat. Ő mindig azt mondja, hogy ez természetes, de az előző kapcsolataimban nem ehhez voltam szokva.
De ha boltba megy, mindig hoz nekem valamit, amiről tudja, hogy szeretem. Legutóbb egy külföldi kiküldetésről hozott nekem pisztáciakrémet, mert tudta, hogy hetek óta keresem, de sehol nem kaptam. Ezek nagyon jól esnek.
Ezek, amit felvettem írtak, mind nagyon jól tudnak esni. De csak akkor, ha 1. magától teszi, 2. nem vár érte cserébe semmit, 3. nem emlegeti fel minden vitánál. Ettől lesz figyelmesség.
UI.: igen, természetesen ez kölcsönös kell legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!