Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít udvarlásnak?
Figyelt kérdés
Amikor együtt élsz valakivel. A mindennapi kedves gesztusok mint kedvenc csoki vásárlás, csak úgy virág, vagy minden reggel csomagolsz neki reggelit stb az udvarlás?jún. 6. 06:36
1/5 anonim válasza:
Ezek kedves gesztusok, de udvarolni a kezdetekben szokás, nem? Vagy rosszul tudom, és van aki akkor is udvarol még mikor már együtt élnek?:)
2/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy udvarlás az még akkor történik, amikor a pár még pont, hogy nem egy pár, hanem ezzel akarja a férfi elcsàbítani a nőt, hogy a párja legyen.
3/5 A kérdező kommentje:
Ilyen értelemben tudom én is mi az.
De amikor eltávolodtak és ezen szeretne változtatni.
jún. 6. 06:57
4/5 anonim válasza:
Udvarlás kifejezés számomra ez kapcsolat elején történik, ismerkedéskor.
Ez kapcsolaton belül figyelmesség, és kedvesség.
Hétköznapokban ez annyit tesz, hogy reggelente aki előbb felkel főz egy teát kávét reggelit készít esetleg.
5/5 anonim válasza:
Teljes hazimunka elvegzese minden nap gyorsan es hanyagul. Napi szenvedelyes odaado szex alap legyen.Dicseretek,maszirozgatas,simogatas,hajfesules,koveted mindenhova,lesed a kivansagait, cipeled a cuccat.szervezz kettesben programokat: csonakazas,folyoparti esti uldogeles,seta a termeszetben,szep helyeken. Csoki felejtos. Viragokat magad szedd. Az sajnos egyeni,kinek melyikbol kell a legtobb. Remelem ehhez mar elegge ismered. Adjal magadra,ha esetleg elhanyagoltad volna magad. Az is lehet problem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!