Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számit az amikor valaki lábán ülök (miközben ő ül)? Van barátom és nem tudom hogy ez annak számít e. Iszonyúan bűntudatom van
Figyelt kérdés
szept. 1. 00:16
1/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül mondanám megcsalásnak, de elfogadhatatlannak tartom.
Ha a barátnőm valaki ölébe ülne, akkor kifejezném neki a nemtetszésemet, a reakciójátol függően cselekednék tovább.
2/9 anonim válasza:
Nem megcsalás, de nem is feltétlen elfogadható viselkedés.
3/9 anonim válasza:
Neked az? Mármint a pasid lábán is ülhet más nő ha nem leszel ott?
4/9 anonim válasza:
Nekem beleült valaki az ölembe. Simán elvesztette csak az egyensúlyát, de maradt még, úgy beszélgettünk tovább, hülyéskedtünk, nagy társaságban.
Én voltam párkapcsolatban, ő szingli volt, és maradt is ez a felállás. Egyikünk sem akart a másiktól semmit, haver volt. (Később visszaemlékezve erre a jelenetre megmozgatott bennem valamit, köze volt hozzá ennek az érzésnek, hogy később szakítottam.)
5/9 anonim válasza:
Megcsalásnak nem, de hát.. azért nem annyira elfogadható egy bizonyos kor felett. Nekem csak poénból a lány barátnőm (én is lány vagyok) ült egyszer a lábaimra, de én biztos nem tettem volna egy fiú barátommal.
7/9 anonim válasza:
Nem megcsalas, de kikacsintgatás. Ha nem elég a párod rendben van, de akkor szakíts, vagy beszéld meg vele a nyitott kapcsolatot, esetleg szakíts! Undorító ha más ölében terpeszkedsz.
8/9 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy minek számít, alapvető dolog, hogy nem teszünk olyat, amivel a másiknak fájdalmat okozhatnánk.
9/9 anonim válasza:
Tiszteletlenség a pároddal szemben. Valld be bűneid vagy ha másra viszket akkor szakíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!