Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nálad mennyire számít rossz előjelnek?
Randizási szakaszban vagy valakivel, vagy legfeljebb a kapcsolat legelején pl 2-3 hónap, amikor megtudod, hogy az előző párját megcsalta.
Képes lennél ezután bízni benne, hogy egyedi eset volt, vagy úgy állnál hozzá, hogy aki megcsalja a másikat az nagyobb eséllyel teszi meg újra a következő kapcsolatában is?
Volt aki elmesélte hogy kikezdtek vele diákok, ódákat zengett hogy mennyire szépek voltak , és a volt feleségét cukkolta ezekkel a kiscsajokkal, hogy féltékeny legyen. Később meg is csalta és el is hagyta az exét.
Nem volt bizalomgerjesztő, de amúgy engem is cukkolni akart egy nővel. Szakítottam.
Az a baj, hogy mindenki egyből birtokolni akar, hogy márpedig az enyém vagy, és csak velem szabad...
Randizási szakasz, le kell szarni mindent, és jól kell érezni magatokat, aztán majd alakul. A félrekúrás nem a megcsaltat minősíti. Ha idővel kap egy valóban komoly státuszt a dolog, akkor pedig már nem fog felmerülni a kérdés. Ettől rákérdezhetsz, hogy az elődöddel mi volt a helyzet.
Nekem okkal nem kell komoly, nem érdekel, mit csinál a másik, cserébe én is szabad vagyok. :) Ennek a szerelem nevű anomáliának korunkban lejárt az ideje, más világ van.
Hát attól függ basszus... részleteket.....
Szerintem lehet tudni, ha az ember sokat beszélget a másikkal, hogy milyen a világnézete, hozzáállása a kapcsolatokhoz, emberekhez, hűséghez, megbízhatósághoz. Ehhez beszélgetni kell és megismerni a másikat, de erre volt már 2-3 hónap. Döntsd el, hogy érzed, nekünk meg had ne 1 szó alapján kelljen ezt megválaszolni.
Én nem tudnék bízni benne.
Ő mondta el? Vagy honnan tudtad meg?
Ha ő mondta el, mondjuk az már jobb eset. De kérdés, hogy hogy mondta, és a többi részlet. Viszont így sem túl bizalomgerjesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!