Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, hogy ezen behiszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy ezen behisztizett a barátnőm?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat, nem élünk még együtt. Heti 1-2-3 alkalommal találkozunk. Eddig mindig volt szex, még menstruáció alatt is!

Kissé kezdtem furcsállni, hogy mindig én másztam rá, én kezdeményeztem. Azt hittem nem annyira kíván, vagy kisebb a libidója és csak kényszerből megy bele a dologba sokszor. Mondom akkor most nem fogom letámadni. Ha akar valamit, akkor majd cselekszik ő.

Végül nem lett semmi. Csak főztünk, ettünk egy jót, összebújva megnéztünk egy filmet és ennyi. Már az elköszönésnél fapofát vágott, de azóta alig ír és felvette ezt a szmájlik nélküli, semleges stílust.

Ez volt tegnap este. Nekem se esett jól, hogy nem volt szex, de úgy voltam vele, hogy jó fej leszek és megmutatom, hogy nem csak üríteni kell nekem. Amúgyis ma ugyanúgy találkoznánk este, szóval nem egy katasztrófa. Bár lehet nem is találkozunk, ha ilyen "flegmán" kommunikál.

tegnapelőtt 11:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ko kéne dobni a francba ahová való. Semmi önbecsülése nincs, azt hiszi, hogy az elég ha szétrakja, mélytorkozik. Holott egy párkapcsolatban más dolgok is számítanak. Rohadtul gáz, hogy férfi létére a kérdezőnek tűnt fel, hogy szexre alapozni nem lehet kapcsolatot és azért nem kezdeményezett erre fel a HP már flegmáskodik, de megbeszélni nem tudja, hogy hé ne csak dugjunk már, akarok beszélgetni is szex nélkül.
tegnapelőtt 14:12
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a mai találkozó alkalmával, hogy mi a baja. Miért lett veled egyszercsak hűvös a veled való kommunikációban?
tegnapelőtt 14:29
 23/27 anonim ***** válasza:
49%
Egyszerűen kérdezd meg, hogy neki mennyi a szexuális igénye, csak azért, mert mindig szétrakja neked, lehet, hogy elég lenne neki a havi egy is. Ezekről amúgy a szexelés megkezdése előtt kellett volna beszélgetni, meg hogy kinek milyen igényei lennének pl. a szex kezdeményezését illetően.
tegnapelőtt 14:42
 24/27 anonim ***** válasza:
87%

23

Egyrészt egy kezdődő kapcsolatban / ismerkedésben senki sem kezd obejktív beszélgetésekbe a libidóját illetően, másrészt ha a csaj nem szeret szexelni, akkor miért volt probléma, hogy nem szexeltek??

tegnapelőtt 15:06
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem normális, hogy" behisztizett". Ő is felnőtt ember, ő is képes kezdeményezni, ő is képes elmondani, ha szexet akar. Ha szexet akarok, egyszerűen ráfordulok a páromra. Nálam ilyen egyszerű. Meg se fordulna a fejemben, hogy elvárjam a gondolatolvasást, főleg nem férfiaktól. És az sem normális, hogy neked mindig teljesíteni kelljen. Nem lehet elvárni, hogy az ember mindig kívanja a szexet. Nem bszógép vagy. Ha neked van türelmed egy ilyen nőhöz, akkor maradj vele.
tegnapelőtt 15:17
 26/27 anonim ***** válasza:
26%
Micsoda szerelem…
tegnapelőtt 20:07
 27/27 anonim ***** válasza:
64%

Mondjuk beszélgessetek.

Nálam pl azért nem ok a kezdeményezés, mert a kedves exe(i)m teljesen szétcs.ték az önbizalmamat. Anno kezdeményeztem és kb ellöktek, most hagyjam őket, nem állt fel, ki se nyalt, hűvösen viselkedett.

Igen, nem a barátom tehet róla, csak éppen amikor 10/9 ellöknek, amikor közeledni próbálsz, akkor egy idő után nem nem fogsz közeledni, mert félsz.

Amúgy igen, jó a szexuális életünk, szeretem vele a szexet, csak éppen nem vagyok képes kezdeményezni.

tegnapelőtt 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!